Nu direct contact »

Maak je eigen vlag

Maak je eigen vlag, bij Vlaggenclub! Met ons Vlaggenclub pakket maak je je eigen vlag zoals jij het wil. Wij leveren je de vlag en speciale stiften om aan de slag te gaan. Zo kun je zelf bepalen wat er op jouw vlag komt te staan, voor wie of wat deze bedoeld is en welke kleuren de vlag heeft. Met het creatieve vlaggenpakket van Vlaggenclub maak je deze vlag of wimpel van uitstekende kwaliteit.

Maak je eigen vlag voor een speciale gelegenheid

Heb je je zwemdiploma gehaald, ga je over naar het volgende schooljaar of mag je een niveau hoger bij de sportvereniging? Maak je eigen vlag en laat iedereen je prestatie zien! Wil je een piratenfeestje, ridderfeest of een prinsessenfeest geven en wil je jouw gasten direct laten zien dat ze op de juiste plek zijn? Maak dan zelf een vlag, met een gevaarlijke piraat of een mooie Barbie! Met ons pakket maak je een vlag in een handomdraai, zo mooi en zo kleurrijk als jij het wil en passend bij iedere gelegenheid. Wij garanderen je een goede kwaliteit van de blanco vlag en de stiften waarmee jij jou creatie kan gaan maken.

Contact

Wil jij een unieke vlag? Maak je eigen vlag! Bestel online het vlaggenpakket en ga direct aan de slag; maak de enige vlag of wimpel die echt helemaal bij jou past. Hebben je ouders nog vragen aan ons? Dan kunnen zij het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan op korte termijn contact met hen op.


Interessant? Deel deze pagina