Nu direct contact »

Vlaggen maken

Vlaggen maken is natuurlijk erg leuk, zeker als je deze kunt maken zoals je ze zelf wil. Wij hebben het dan ook niet over voorgedrukte vlaggetjes die je in kunt kleuren of over het uitknippen en stiften van papieren vlaggen, maar over echte vlaggen! Wij bieden je de mogelijkheid vlaggen te maken voor een speciale gelegenheid, voor op je slaapkamer of bijvoorbeeld voor je eigen verjaardagsfeestje. Bij Vlaggenclub kun je een vlaggenpakket bestellen waarmee je zelf een echte vlag maakt.

Zelf vlaggen maken met speciale stiften

Vlaggenclub is een vlaggenfabrikant die zich dagelijks bezighoudt met het bedrukken en leveren van de meest uiteenlopende vlaggen. Als je zelf een vlag wil maken, dan heb je natuurlijk helemaal geen interesse in onze voorgedrukte vlaggen. Jij wil zelf aan de slag gaan met blanco vlaggen wimpels spandoeken en zelfs autovlaggen en deze vormgeven zoals jij het wil! Dan kun je het vlaggenpakket bestellen tegen een scherpe prijs. Hiermee kun je met blanco vlaggen en speciale stiften zelf vlaggen maken waar je heel veel en heel lang plezier van zult hebben.

Contact

Wil jij je eigen vlaggen maken en ben je op zoek naar de ideale spullen? Je vindt alles wat je nodig hebt in het vlaggenpakket van Vlaggenclub. Wil je meer weten over dit geweldige pakket? Vul dan het contactformulier op onze website in en wij vertellen je alles wat je wil weten.


Interessant? Deel deze pagina