Nu direct contact »

Wimpel kopen

Een wimpel kopen kan uiteraard bij diverse winkels, zowel online als in de winkelstraten. Wanneer u op het internet gaat zoeken naar ondernemingen waar u een wimpel kunt bestellen, dan komt u werkelijk de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Echter, u kunt nergens een wimpel kopen tegen een gunstigere prijs-kwaliteitverhouding dan bij Vlaggenclub. Wij bieden u altijd de hoogste kwaliteit tegen de meest aantrekkelijke prijs. Ontdek het zelf en neem even een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Wimpel, puntvlag of vleugel?

Bij vlaggenclub noemen we de langwerpige wimpels voor aan de vlaggenmast een wimpel. De driehoeks vlaggen die ook wel wimpel worden genoemd, noemen wij bij Vlaggenclub puntvlag, dat maakt het zoeken wat makkelijker. Platbodems hebben bovenin de mast een windvaan. Die heet officieel een Vleugel, maar wordt soms (ten onrechte) ook wel een wimpel genoemd.

Een passende wimpel kopen

Wimpels zijn er in de meest uiteenlopende soorten en maten, bedoeld voor tal van gelegenheden. U wilt natuurlijk wel de wimpel kopen die past bij het doeleinde waar u deze voor wilt gebruiken. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid vrijwel iedere vlag te kopen die er bestaat. Of u nu een provincie wimpel zoekt, een landsvlag met wimpel of een leuk gekleurd exemplaar, u vindt het gegarandeerd binnen ons uitgebreide aanbod. Heeft u een afwijkende wimpel nodig en wilt u weten wat wij hierin kunnen betekenen? Wij maken uw persoonlijke wimpel al vanaf 5 stuks!

Contact

Een wimpel kopen doet u eenvoudig en snel bij Vlaggenclub. Bij ons kunt u altijd de gewenste wimpel aanschaffen tegen een scherpe prijs. Uiteraard bezorgen wij de wimpel op het gewenste adres. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Mail dan naar mail@vlaggenclub.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.


Interessant? Deel deze pagina