Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Betalen

Voor het betalen van je bestelling maken wij gebruik van de standaard betaalmethodes zoals deze in de meeste webshops gehanteerd worden. Wij verzenden je bestelling zodra wij de betaling ontvangen hebben. Voor zakelijke bestellingen kunnen wij ook op factuur leveren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

iDeal 
Veilig betalen in een vertrouwde internet omgeving. Kies je eigen bank.

Creditcard 
Veilig betalen doordat jouw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen verder voor een correcte afhandeling met je creditcardorganisatie. Wanneer het artikel geleverd is, wordt de betaling pas afgeschreven.

Bancontact 
Voor de Belgische markt bieden wij Bancontact (Mister Cash) aan voor elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen

SOFORT Banking
Een Europese betaalmogelijkheid zonder dat er door door jou een extra account aangemaakt hoeft te worden. Login bij SOFORT Banking met je gegevens om in jouw eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kan je rechtstreeks geld over te maken vanaf je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

KBC/CBC 
Indien je klant bent van een van deze twee banken kan je heel eenvoudig je online aankoop betalen via je vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Belfius 
Meld je aan in een volledig beveiligde omgeving, dankzij jouw kaartlezer.

Vooruitbetaling per bank
Heb je gekozen voor Vooruitbetaling per bank of heb je een extra artikel besteld en met Vlaggenclub afgestemd dat het bijkomende bedrag op de rekening overgeschreven kan worden? Vermeld dan altijd het ordernummer, zo kunnen we je betaling koppelen aan een bestelling.

IBAN NL29 ABNA 048 54 43 813<br /> ABN AMRO<br /> Op naam van Vlaggenclub, Mijdrecht

Paypal 
Veilige online betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard aan je paypal account.

Achteraf betalen
Het is altijd mogelijk om (een deel) achteraf te betalen door middel van een factuur. Helaas kunnen wij dit nu nog niet standaard aanbieden via de webshop, maar neem gerust hierover contact met ons op. Dit kan telefonisch (+31 (0)297 820999) of via e-mail (info@vlaggenclub.nl).

Terugstorting bij retour
Heb je een artikel vooraf betaald, maar wil je het artikel terug sturen? We storten het bedrag binnen veertien werkdagen na de verwerking van je retour aan ons. We betalen enkel terug op de rekening die bij ons bekend is. In de praktijk storten wij het bedrag in een enkele dag na ontvangst of annulering retour.