Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Mooiste Oranjestraat al klaar voor WK voetbal

Oranje kerstverlichting, oranje sinterklaas en leeuwen in plaats van rendieren voor de slee. Het kan in de Haagse Marktweg niet oranje genoeg. Omdat het WK voetbal in 2022 zich afspeelt in de kille november en december maanden, besloten deze Haagse inwoners gewoon de feestdagen te combineren met voetbal. En dat betekent veel oranje en misschien wel opnieuw de verkiezing van de mooiste Oranjestraat van Nederland!

Bekijk hier de beelden van NOS die bij de straat aanwezig waren. 

Niet rood en wit, maar oranje is de kleur van de feestdagen!

We kennen Sinterklaas allemaal van zijn herkenbare rood-witte outfit. Hetzelfde geldt voor de Kerstman. Maar in Den Haag denken ze er dit jaar even anders over! Werkelijk alles moet in oranje. De aankleding van de huizen, de verlichting, en alles wat normaal gesproken de kleuren van Sinterklaas en Kerst hebben, moet in oranje. Vul dit aan met de traditionele oranje versiering, en je krijgt een prima indruk van hoe de Marktweg in Den Haag er eind 2022 uitziet!

Oranje verlichting in de donkere dagen

Overdag hebben we niet al te veel tijd om de mooie oranje versiering en aankleding van de Marktweg te bewonderen. Daarom hebben de inwoners van deze straat gekozen voor prachtige oranje verlichting. Op deze manier is de straat ook 's avonds te aanschouwen in het oranje! Uiteraard doen de oranje vlaggenlijnen, spandoeken en posters het overdag uitstekend hun werk. En dat moet ook wel, want onze oranjehelden op het WK hebben onze steun nodig!

Opnieuw mooiste Oranjestraat van Nederland?

Dan is nu de vraag: wordt de Marktweg in Den Haag opnieuw de mooiste Oranjestraat van Nederland? Mocht dit het geval zijn, dan is dit niet de eerste keer. Deze straat is namelijk ook al in 2014 én 2021 verkozen tot mooiste Oranjestraat. Ingrediënten om te winnen zijn onder andere samenwerking van alle straatbewoners, creativiteit en vooral: heel veel oranje! Ons zal het niet verbazen dat ze dit jaar weer met de eretitel ervan door gaan.

Gaat jouw straat de strijd aan met de Marktweg uit Den Haag? Shop dan alvast bij Vlaggenclub al jouw benodigde oranje straatversiering! Wij hebben mooie vlaggenlijnen, oranje spandoeken, zwaaivlaggen en zelfs oranje motorkap hoezen voor de auto! Maak jouw straat zo oranje mogelijk om een kans te maken op de eindoverwinning. Veel succes!

Tags: oranje
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.