Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

De leukste WK versiering

Wat vind jij de ultieme WK versiering? Wij sommen onze favorieten op en zetten ze op een rij! Misschien raak jij wel geïnspireerd en vier je het komende WK helemaal in stijl!

WK versiering met bijzondere vlaggen

De WK vlag is in het stadion eigenlijk niet meer weg te denken als onze oranje helden moeten optreden. Maar wat dacht je van de beroemde oranjemars met honderden trouwe fans die zwaaien met de mooiste vlaggen? Wanneer het Nederlands Elftal zich heeft gekwalificeerd kunnen we altijd hele bijzondere vlaggen zien. Het leuke van tegenwoordig is dat je jouw eigen vlak ook kunt ontwerpen via een online editor. Zo maak je jouw eigen WK vlag!

Oranje spandoeken

Hup-Holland-Hup”, “Wij houden van Oranje” en “Oranje Boven” zijn allemaal bekende oranje leuzen. En ze zijn perfect voor op een oranje spandoek. Gebruik ze voor de oranjemars, of hang ze op door de hele straat. Ook zie je ze geregeld in de stadions waar het Nederlands Elftal speelt. Oranje spandoeken geven aan een echte Oranjestraat ook net dat beetje power om de oranjekoorts tot grote hoogte te doen stijgen.

Oranje vlaggenlijnen in allerlei soorten designs

En wat te denken over de oranje vlaggenlijn die je op kunt hangen door heel je huis, kroeg, bar of zelfs complete straat? Het leuke aan vlaggenlijnen of slingers is dat ze makkelijk hergebruikt en weer opgeruimd kunnen worden. Hoe leuk is het daarnaast om samen met je buurman, vrienden of compleet vreemden de vlaggenlijnen op te hangen? Het geeft een echt gevoel van broederschap en dat wakkert de gezamenlijke oranjegekte alleen maar aan!

Het zit hem in de kleine dingen

Op op kleine schaal is oranje support mogelijk! Wat dacht je bijvoorbeeld aan:

Waar je ook voor kiest, bij Vlaggenclub kan het allemaal. Ga jij onze helden op het WK Voetbal ook supporten? Haal dan je oranje versiering meteen in huis!

Tags: oranje
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.