Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Verenigingswimpels en Clubvlaggen

Voor verenigingen en clubs kunnen wij niet alleen de clubvlaggen en verenigingswimpels maken, wij kunnen ook de hele verkoop en verzending van uw clubvlaggen en verenigingswimpels regelen via onze webwinkel. Het voordeel voor de verenigingen of clubs is dat zij niet zelf het werk van de verzending en dergelijke hebben.

Voor verenigingen en clubs kunnen wij niet alleen de clubvlaggen en verenigingswimpels maken, wij kunnen ook de hele verkoop en verzending van uw clubvlaggen en verenigingswimpels regelen via onze webwinkel.

meer lezen »
Venster sluiten
Verenigingswimpels en Clubvlaggen

Voor verenigingen en clubs kunnen wij niet alleen de clubvlaggen en verenigingswimpels maken, wij kunnen ook de hele verkoop en verzending van uw clubvlaggen en verenigingswimpels regelen via onze webwinkel. Het voordeel voor de verenigingen of clubs is dat zij niet zelf het werk van de verzending en dergelijke hebben. Het voordeel voor de leden is dat ze bij ons kunnen kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Tevens zijn de verzendkosten relatief goedkoper bij het bestellen van meerdere artikelen tegelijk uit onze webwinkel. De verzending gebeurt altijd in een professionele verpakking. Wij maken graag offerte voor uw vlaggen of wimpels in welk aantal of formaat dan ook.

Het voordeel voor de leden is dat ze bij ons kunnen kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Tevens zijn de verzendkosten relatief goedkoper bij het bestellen van meerdere artikelen tegelijk uit onze webwinkel. De verzending gebeurt altijd in een professionele verpakking. Wij maken graag offerte voor uw vlaggen of wimpels in welk aantal of formaat dan ook.