Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Rouwstoet-autovlaggetjes

Rouwstoet autovlag ean: 7430439353317

€ 5,95 Incl. BTW € 4,92 Excl. BTW

Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*

Hoeveelheid Prijs per stuk
Prijs per stuk tot 9 stuks € 5,95 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 4,95 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 20 stuks € 3,95 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 50 stuks € 3,65 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 100 stuks € 3,45 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 500 stuks € 3,30 Incl. BTW
Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
Rouwstoet vlag voor een respectvolle ononderbroken rouwstoet Rouwstoet vlaggen zijn nodig...meer

Rouwstoet vlag voor een respectvolle ononderbroken rouwstoet

Rouwstoet vlaggen zijn nodig voor een ononderbroken uitvaart stoet. Met deze speciale rouwvervoer autovlaggen wordt de rouwstoet niet snel onderbroken. Hierdoor krijgt men een respectvollle niet onderbroken begrafenisstoet. Andere weggebruikers zien dankzij deze rouwstoet vlag, op alle auto's van de rouwstoet, duidelijk dat het om een rouwstoet gaat. Hierdoor door zullen andere automobilisten voorrang aan de stoet te verlenen, zelfs al zou de stoet geen voorrang hebben. Doordat de rouwstoetvlag boven de auto uitsteekt en dat iedere deelnemer van de rouwstoet een of twee vlaggen op zijn autoraam

Doordat iedereen die aan de rouwstoet deelneemt volgens de wettelijke voorschriften twee vlaggen voert kunnen de deelnemers van de stoet elkaar zelf onderling ook beter herkennen en dus, mocht er onverhoopt toch een onderbreking ontstaan de rouwstoet sneller weer terugvinden en aansluiten. Het overige verkeer zal dit gedrag van de volgauto's beter begrijpen en dus ook makkelijker accepteren. Gelet op de 1 juli 2010 aangepaste verkeerswet is het voeren van het voorgeschreven herkenningsteken, zijnde twee rouwstoetvlaggen per voertuig in de stoet noodzakelijk voor het verkrijgen van voorrang op gelijkwaardige kruisingen. Overigens zijn deze vlaggen niet stijf en heb je dus geen recht op voorrang echter zelfs met een stuks op de auto werkt een en ander toch goed volgens vele van onze klanten, uitvaartondernemers.

Indien u de stijve, door de wet voorgeschreven herkenningsteken rouwstoet stoetvlaggen wenst kunt u deze direct bestellen op: https://www.vlaggenclub.nl/overige-vlaggen/rouwstoet-vlaggen/rouwstoetvlaggen-set-2-stuks-luxe-zwarte-stok.html

Maximale advies snelheid 80km/u. (Let wel ze blijven veilig bij hogere snelheid maar slijten dan wel harder) Bestel uw rouwstoetvlaggen vooraf bij Vlaggenclub. Uit voorraad leverbaar. Let er voor gebruik op dat de clip die de vlag op de autovlag stok vastklemt op de juiste plek zit anders is de kans aanwezig dat de vlag van het stokje waait.

En tip de chauffeurs van de volgauto dat ze niet hun portierraam moeten openen tijdens het rijden. Of laat ze op de ruiten van het achterportier bevestigen de kans dat ze die tijdens het rijden open doen is kleiner dan die van het voorportier. Auto rouwstoet vlaggen voordelig online kopen.

Deze stoetvlaggen zijn uitgebreid getest. Vlaggenclub is echter niet aansprakelijk indien ze in welk opzicht dan ook niet zouden voldoen.

 

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rouwstoet autovlag"
Schrijf een Beoordeling:
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.