Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Vlaggen Koerdistan

In de Koerdische Autonome Regio is de vlag de officiële regionale vlag en wordt hij naast de Iraakse vlag gevoerd.[1] De zon en zijn gele kleur staan voor de oude religie van de Koerden, het zoroastrisme. De 21 stralen staan voor de 21e maart, de dag waarop het nieuwe Koerdische jaar (Noroez) begint.

In de Koerdische Autonome Regio is de vlag de officiële regionale vlag en wordt hij naast de Iraakse vlag gevoerd.[1] De zon en zijn gele kleur staan voor de oude religie van de Koerden, het zoroastrisme.

meer lezen »
Venster sluiten
Vlaggen Koerdistan

In de Koerdische Autonome Regio is de vlag de officiële regionale vlag en wordt hij naast de Iraakse vlag gevoerd.[1] De zon en zijn gele kleur staan voor de oude religie van de Koerden, het zoroastrisme. De 21 stralen staan voor de 21e maart, de dag waarop het nieuwe Koerdische jaar (Noroez) begint. Het nummer 21 is ook een belangrijk nummer voor het jezidische geloof, dat alleen onder Koerden bestaat.[2] Dit is een mooie fan vlag om mee te nemen tijdens het WK of andere gelegenheid. Ook andere landenvlaggen van deze kwaliteit zijn verkrijgbaar bij Vlaggenclub. Wij leveren vlaggen en wimpels in alle formaten en hebben veruit het grootste assortiment aan vlaggen, wimpels, zwaaivlaggen, autovlaggen en dergelijke.

Vlag Koerdistan voordelig kopen bij Vlaggenclub.nl

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag uw vlag in huis.

Het nummer 21 is ook een belangrijk nummer voor het jezidische geloof, dat alleen onder Koerden bestaat.[2] Dit is een mooie fan vlag om mee te nemen tijdens het WK of andere gelegenheid. Ook andere landenvlaggen van deze kwaliteit zijn verkrijgbaar bij Vlaggenclub. Wij leveren vlaggen en wimpels in alle formaten en hebben veruit het grootste assortiment aan vlaggen, wimpels, zwaaivlaggen, autovlaggen en dergelijke.

Vlag Koerdistan voordelig kopen bij Vlaggenclub.nl

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag uw vlag in huis.