Op werkdagen voor 16:00 besteld,
volgende werkdag in huis*
Gratis verzending vanaf €75

Werken bij

Vacature Commerciële en administratieve medewerker binnendienst M/V

Tijdelijke vervanging ivm zwangerschapsverlof met mogelijke verlenging

Geplaatst 15 November 2019

Fulltime 40 uur per week

Wij zoeken iemand wonend in de regio Mijdrecht

Ben jij de topper die ons team in Mijdrecht (tijdelijk) komt versterken?

Wij zijn namelijk op zoek naar een leergierige medewerker. Het begon met een idee… Zelf je eigen vlag maken? Een eigen vlag voor iedereen. Waarbij je zelf bepaalt wat erop komt. Waarmee je kunt laten zien dat je er bent of dat je iets te vieren hebt! Elke vlag die je je kan bedenken hebben wij voor je. En als wij 'm niet hebben dan maken we 'm voor je! Nu zijn wij een grote webshop voor vlaggen en feestversiering! Je blijft ook in het hoogseizoen is en erg hectisch kan zijn met beide benen op de grond en efficient werken.

Wie zijn wij?

Binnen Vlaggenclub en Mijnreclamevlag zijn vijf (incl. jij) teamleden (in ons kantoor in Mijdrecht) werkzaam voor en door liefhebbers van vlaggen. En voor ieder bedrijf dat reclamevlaggen od nodig heeft. Wie zoeken wij? Ben je een goede administratief medewerker en in staat klanten te helpen? Bij ons zorg je dat iedere klant die belt of mailt goed wordt geholpen. Je maakt afspraken en verzorgt hun bestelling van A tot Z. Je bent handig met computers en Social Media en erg nauwkeurig in het verwerken van gegevens. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift, ben je een enthousiaste flexibele doorzetter die alles wil aanpakken en in bezit van minimaal een MBO diploma (niveau 3). Let op dit is geen boekhoud functie. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij (junior) snel met ons mee groeit in je ontwikkelijng.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan (betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor 5 maanden), een leuk team, leuke klanten die meestal wat te vieren hebben en een passend salaris. Ons bedrijf groeit hard en jij hebt de kans om mee te groeien! Onze vacature betreft 40 uur per week, iets meer of minder uren is bespreekbaar. Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je werktijden zijn in overleg vast te stellen en aan te passen aan bijvoorbeeld schooltijden. Indicatie bruto maandsalaris € 1.800 - € 2.400 op basis van een 40 urige werkweek. Solliciteren? Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Stuur jouw motivatie en uitgebreide cv met foto voor 31 December 2019 naar ons e-mailadres directie@vlaggenclub.nl en geef s.v.p. duidelijk aan vanaf welke datum je beschikbaar bent en voor hoeveel uur per week. Voor nadere info bel Marco 06-34983883.

Aangezien wij al jaren achter elkaar groeien als bedrijf bestaat er een kans dat na afloop van deze tijdelijke vervanging ruimte is om bij ons te blijven werken.

Wij zijn de grootste meest klantvriendelijke en leukste vlaggen centrale van Mijdrecht en omstreken.

En wij zij de ontwerper en leverancier van onze mooie gemeente vlag van De Ronde Venen. Wij zijn gewoon blij en trots op al onze vlaggen!