Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Wat zeggen onze klanten

Wij zijn pas blij als jouw vlag mooi wappert. Wij zetten graag net dat stapje extra om te zorgen dat je tevreden bent met je bestelling. Daarom zijn wij ook trots dat we gemiddeld met een 9,3 beoordeeld worden. Klik op de link om alle beoordelingen te bekijken of om zelf een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen Vlaggenclub

Een greep uit onze beoordelingen:

Jason, delft 
Goede klantenservice, ook aftersale!
Ik had iets besteld en betaald maar ik was vergeten om alles toe te voegen. Om 23:00 gewoon nog de klantenservice bereikt om dit te melden. Ik kon de vergeten artikelen nog apart bestellen en de twee bestellingen werden samengevoegd tot één pakket. Zonder extra verzend- of administratiekosten! Toppers! Artikelen snel en vlot bezorgd, erg mooi.

Els, Maastricht
Een origineel ontwerp en een perfecte levering.
Op zoek naar een witte vlag met een rood hart, kwam ik "de" vlag tegen met hartjes en een grote beer. Een geweldig idee om twee zaken te combineren: de berenjacht voor de kinderen en een bedankje en steunbetuiging aan de medewerkers in de zorg.

Walter Esch, Nederhemert-zuid
Perfecte leverancier!
Altijd correcte levering, alles op voorraad en fijn dat telefonisch overleg ook mogelijk is.

Peter, Amstelveen
Vlot geregeld en nette spullen.
Had zelf verkeerde besteld werd door hun gebeld en erop gewezen en zonder kosten door de vlaggenclub gecorrigeerd terwijl het wel iets duurder was. Zeer klantvriendelijk.

Inge, Groningen
Goede kwaliteit en snelle, professionele en persoonlijke verwerking!
Ik had een combinatie van producten, die binnen een dag op locatie waren! Goed werk in deze Corona tijden. Aangezien het pakket voor een ander was, wou ik er ook graag een bericht bij sturen op een kaartje, wat voor hen ook geen enkele moeite was.

Maurice, Rotterdam
Prima kwaliteit vlaggen.!
Schitterende vlaggen en prima kwaliteit voor een goeie prijs, Zeer zeker aan te bevelen.!

Dennis, De Lier
Goed en snel
Gebruikersvriendelijke web-omgeving, snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Totaalpakket met Nederlandse vlag, wimpel en houder bevalt goed. Leuk een persoonlijke kaart erbij!