Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Annuleren & Retour

Retourbeleid Vlaggenclub

Afkoelingsperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Zorg ervoor dat je retourzending binnen die 14 dagen bij ons binnen is. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Bij goed ontvangst van het product zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Voor het retour zenden van je product kan je het retourformulier gebruiken.

Vergoeding

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Uitzonderingen

Producten die speciaal voor de consument zijn gemaakt of ingekocht of geproduceerd kunnen nooit retour gestuurd worden, tenzij na overleg (telefonisch of per e-mail) goedkeuring hiervoor is gegeven door de ondernemer. Dit betreft dus ook producten met een langere levertijd dan 1 werkdag.

Indien de reden van retour een garantiekwestie is neemt de consument altijd eerst contact op met de ondernemer per e-mail of telefoon, ook indien er een verkeerd product is geleverd.

Retourneren kan naar het volgende adres:

Vlaggenclub.nl

Afdeling Retouren
Genieweg 51
3641 RH Mijdrecht

Bij de retourzending dient u de factuur bij te sluiten en uw IBANnummer op de achterkant vermeld. Wij appreciëren het indien u de reden voor retourneren laat weten, zodat wij hier van kunnen leren.

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: +31 (0)297 820999

E-mailadres: info@vlaggenclub.nl