Levertijd 2 werkdagen
+31 (0)297 820999

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Vlaggenclub is een club voor en door liefhebbers van vlaggen. Een club voor jong en oud. Voor mensen die willen laten zien dat ze er zijn.

Het begon met een idee…

Zelf je eigen vlag maken? Een eigen vlag voor iedereen. Waarbij je zelf bepaalt wat erop komt. Waarmee je kunt laten zien dat je er bent. Daarvoor leveren we een witte vlag met een set speciale stiften. Die zitten in het Vlaggenclub-pakket.

Meedoen

Je eigen vlag… dat is heel leuk. Maar het wordt nog leuker als iedereen kan zien dat jij het bent. Dat laat je zien op deze website. Door jezelf en je eigen vlag aan te melden. Zo ontstaat een club; de vlaggenclub.

Ook voor al je andere vlaggen

Ben je op zoek naar een vlag? Dan kun je ook terecht bij de Vlaggenclub. Waarom? Omdat we willen dat iedereen een goede kwaliteit vlag kan kopen voor een lage prijs. Daarom zoeken we over de hele wereld naar goede – en nieuwe – vlaggen. En leden van de Vlaggenclub krijgen ze natuurlijk nog goedkoper.

Meehelpen?

Heb je een goed idee voor de Vlaggenclub? Wil je meer informatie over een onderwerp? Zijn er vlaggen die je hier niet kunt vinden? Laat het even weten. Dan kan Vlaggenclub nog beter worden.

Vlaggenclub Laat zien dat je er bent