Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief #4 2013

 
 Voor al uw vlaggen, vlaggenstokken en accessoires ga naar www.vlaggenclub.nl

 

Vlaggenclub op Sail de Ruyter Zeeland

Op donderdag 22 t/m zondag 25 augustus 2013 vond het nautische evenement Sail de Ruyter weer plaats in Zeeland. Het evenement werd goed bezocht en ook bij de Vlaggenclub stand was het druk. Tijdens dit evenement droegen alle medewerkers van de Vlaggenclub  t-shirts van het merk VanOrange, voor meer informatie hierover ga naar www.vanorange.com.

We kijken terug op een succesvol evenement!

 

Bestel vóór 10 Oktober uw Halloween versiering en krijg 10% korting op uw gehele aankoop!!

Al uw Halloween versieringen goedkoop kopen bij Vlaggenclub. Halloween feestversiering voor de griezeligste Halloween koop je voordelig bij Vlaggenclub. Loop met onze mooie lampionnen en verlichting langs de huizen. Versier uw huis met Halloween vlaggenlijnen zodat iedereen kan zien dat u Halloween viert en laat zien dat u de engste versiering heeft! Laat niet met u spotten op Halloween en bestel snel op Vlaggenclub.nl. Halloween wordt gevierd op 31 oktober. Koop nu snel en profiteer deze maand van onze aanbieding. Gebruik de kortingscode: halloweenkorting

Ook voor grotere aantallen voor bedrijven en scholen kunt u voordelig terecht bij Vlaggenclub. Stuur een email naar mail@vlaggenclub voor uw speciale kwantumkorting!

 

Sint Maarten feestviering

Op 11 november wordt in Nederland de naamdag van Sint Maarten gevierd. Versier je tuin en huis zodat kinderen weten dat ze welkom zijn. Voor alle versieringen voor je huis, tuin of optocht bestel je bij Vlaggenclub. Wij hebben de mooiste Sint Maarten lampionnen, vlaggenlijnen, diverse spinnenwebben en nog veel meer. Wees wijs en bestel op tijd!!

Ook hiervoor krijgt u tussen tot 10 Oktober 10% korting met de kortingscode: halloweenkorting

 

Profiteer ruim op tijd en bestel nu uw Sinterklaas versiering

De enige echte Sinterklaasvlag van Nederland, ook bekend van het Sinterklaasjournaal koopt u voordelig bij Vlaggenclub. Bij ons vindt je alle Sinterklaasvlaggen en vlaggenlijnen in allerlei soorten en maten. Al je Sinterklaas en Zwarte Piet feestartikelen bestel je NU op Vlaggenclub.nl. Wij leveren alle Sint en Piet feestartikelengoedkoop bij u thuis, op school, bij oma of op kantoor.

Ook voor grote aantallen Sinterklaas versiering kunt u voordelig terecht bij Vlaggenclub. Mail naarmail@vlaggenclub voor uw speciale kwantumkorting!

O, kom maar eens kijken op Vlaggenclub.nl

 

Vlag 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

De enige officiële 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden vlag te verkrijgen bij Vlaggenclub.nl. Deze vlag heeft de echte originele oude kleuren van de Nederlandse vlag en dient voor de viering van 200 jaar Koninkrijk. Dit wordt gevierd van 30 November 2013 t/m 2015 aangezien in die periode 200 jaar geleden het Koninkrijk der Nederlanden is gesticht. Uiteraard kan deze fraaie vlag met nautische kleuren en koninklijk logo perfect worden gebruikt als vlag voor een sloep of andere schepen. Wees uniek of geef iemand deze unieke vlag cadeau. Laat zien dat u aanhanger van het Koninkrijk bent! Met deze unieke koninklijke vlag.

Laat ook anderen mee profiteren van de voordelen van Vlaggenclub

Wij maar ook zeker uw vrienden, familie en kennissen zullen het op prijs stellen als zij ook op de hoogte worden gebracht van de voordelen en kwaliteitsproducten van Vlaggenclub. Hierbij verzoeken wij u dan ook deze nieuwsbrief door te mailen aan zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen enz. Daarna kunt u ons een plezier doen om op uw website of homepage een link te plaatsen naar één van de vele webwinkel pagina's van Vlaggenclub. Verwijs anderen naar uw favoriete producten. Zodra u dit heeft gedaan en de plek van uw link per mail doorgeeft aan info@vlaggenclub.nl ontvangt u van Vlaggenclub een waardebon van € 5,00 op uw eerst volgende aankoop bij Vlaggenclub. Overigens krijgt u daarnaast ook nog eens 10% korting op al uw bestellingen indien u zich voor uw bestelling registreert als klant, geheel zonder verplichtingen.

Met vriendelijke groet,

Marco

Oprichter vlaggenclub.nl

Laat zien dat je er bent!

   
 

 

Nieuwsbrief d.d. 9 Juli 2013 Speciaal voor België in verbamd met de Kroning van de nieuwe Koning Filip I

 

Op 21 Juli is het zover, de Kroning van Filip I terwijl Koning Albert II afstand doet van de troon. Laat zien dat je voor het koningshuis van België bent en bestel op tijd uw vlaggen en feestversiering! Vlaggenclub levert al jaren aan vele tevreden klanten in België. In verband met de kroning hebben we de hand weten te leggen op vele honderden Belgische vlaggen, zwaaivlaggen en vlaggenlijnen.

Wees op tijd en bestel snel uw vlaggen en feestversiering voor de kroning. Gezien de korte voorbereidingstijd kunnen er geen grote hoeveelheden feestversiering meer worden geproduceerd. Gelukkig is onze voorraad groot maar het gaat snel. Wij hebben speciaal voor de Kroningsdag onze prijzen van de Belgische Zwaaivlaggetjes en Vlaggenlijnen België tijdelijk verlaagd. Aangezien wij u als vaste klant van Vlaggenclub als eerste informeren kunt u ook als eerste van deze speciale korting profiteren.

Ga direct naar al onze Belgische vlaggen, zwaaivlaggen en vlaggenlijnen in onze webwinkel 

 
 

 

 

Onze zwaaivlaggen zijn tijdelijk in prijs verlaagd van € 0,33 naar € 0,29 excl. BTW en vanaf 100 stuks is de prijs zelfs slechts € 0,24. Let op onze voorraad is beperkt.

 

 

 

Bestel ook direct onze fraaie vlaggenlijnen. Deze Vlaggenlijnen in de kleuren van de Belgische vlag kunnen uw woning, straat, kantine of café perfect versieren tot een koninklijke ruimte ter ere van de Kroning.

Deze fraaie vlaggenlijnen met de Belgische vlag zijn gemaakt van PE en dus ook geschikt voor buiten. Bestel deze fraaie feestversiering nu voordelig in onze webwinkel als speciale kroningsaanbieding slechts € 2,24 in plaats van € 2,49 inclusief BTW en bij aanschaf vanaf 24 stuks zelfs slechts € 2,05

 

 

 

Uiteraard kunt u bij ons ook de Nationale Belgische vlag kopen in alle mogelijke formaten.

U heeft uw bestelling binnen 4-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling in huis.

Marco (marco@vlaggenclub.nl)
Directeur Vlaggenclub

 

 

Nieuws d.d. 26 April 2013

Op 25 April stond het volgende artikel in de krant Groot Rijswijk daar zijn wij uiteraard erg trots op en het leverde ook direct weer veel respons en bestellingen op;

Aan de gevel van de woning van Rijswijkse ‘vlaggenman’ Marco Van Daalen wappert de kroningsvlag al in de wind.  De verkoop loopt storm. “Ik heb er al een paar honderd  verkocht. Ik moet ervoor zorgen dat ik genoeg op voorraad heb, want ze zijn bijna niet aan te slepen.”Tanja Verkaik

RIJSWIJK – Van een hobby is online webshop Vlaggenclub.nl uitgegroeid tot een goedlopende zaak. “Ik zie een gigantische verdubbeling van omzet ten opzichte van vorig jaar.” Van Daalen speelde al langer met het idee om een speciale vlag te maken voor het Koninklijk Huis. “Ik wilde iets doen met tweehonderd jaar koninkrijk (dit jaar). Toen heb ik deze vlag ontworpen, maar toen kwam de troonswisseling ook nog tussendoor.” De rood-wit-blauwe vlag met kroontje en de W van Willem-Alexander is in drie formaten en twee varianten verkrijgbaar. Heeft de toekomstige koning al een exemplaar? “Nee, nog niet. Ik heb op botenbeurs HISWA ooit wel eens een vlag proberen te geven aan Prins Bernard. Hij vond de vlag mooi, maar zei dat hij niet zomaar een andere vlag aan zijn boot kon hangen. Dat lag te gevoelig.” Ook is hij de koninklijke familie wel eens tegengekomen op de snelweg (lees in deze krant meer hierover). Van Daalen ziet een bestelling vanuit Huis ten Bosch graag tegemoet. “Dat zou natuurlijk heel leuk zijn.” Vijf jaar geleden ontstond het idee voor Vlaggenclub.nl tijdens een borrel op de boot. “Kinderen maken vaak lastig vriendjes op het water, omdat elke dag ergens anders wordt aangemeerd. Daarom bedachten we dat het leuk zo zijn om kinderen zelf een vlag te laten inkleuren met hun naam en gegevens, zodat ze toch een beetje met elkaar kunnen communiceren. En ze hebben dan iets te doen.” Een succes. Al snel werd  het assortiment uitgebreid met duizenden vlaggen. “Ik kan bijna alles regelen, ook eigen ontwerpen”, vertelt Van Daalen. Hij houdt zijn eigen borrelvlaggen omhoog met ‘wijntje’en ‘biertje’. “Ik heb zelf altijd ‘gevlagd’. Op het water wisselde ik vaak per provincie de provincievlag.”Hardlopers zijn de vlag van Groningen en van Brabant. "De vlag van Zuid-Holland verkoop ik zelden. Ik denk dat veel mensen niet eens weten hoe die vlag eruit ziet”. lacht hij. Wanneer gaat bij Van Daalen de vlag uit? “Als ik mijn eigen bedrijfspand heb. Nu is mijn huis nog de opslag voor alle vlaggen, maar dat wordt een beetje te krap.”Benieuwd naar de kroningsvlag? Ga snel naar Vlaggenclub.nl. Kosten: vanaf 24,95 euro. 

 

VORIG NIEUWS

De Vlaggenclub pakketten worden inmidels ook geleverd door de betere watersportwinkels. Met deze pakketten kan iedereen zijn eigen vlag maken. Kinderen kunnen een vlag maken met een tekening erop. Volwassenen kunnen hun eigen vlag maken met daarop bijvoorbeeld boot te koop, welkom... geslaagd of verzin het zelf maar. Vlaggenclub heeft het modelrecht op de verkoop van een vlag met stiften voor heel Europa. Wij zijn nog op zoek naar dealers voor de wederverkoop. 5,00.

 

Eerste Nieuwsbrief van Vlaggenclub

Het is tot op heden stil geweest met onze nieuwsbrieven. We hebben echter niet stilgezeten. Vanaf heden is ons club gedeelte (forum) gestart. Dagelijks verwerken we vele orders van onze webwinkel. We hebben dan ook ons productassortiment uitgebreid tot bijna 700 producten. Daarmee zijn we, voor zover bekend, de grootste vlaggen webshop van Nederland. We staan aan de vooravond van de introductie van een nieuw product op de Nederlandse markt, daarover zullen wij u middels een volgende nieuwsbrief nader informeren.

 

 Club gedeelte Vlaggenclub gereed

In ons club gedeelte hebben wij een forum gemaakt waarin iedereen die iets met vlaggen heeft anderen kan ontmoeten. Zo kan iedereen een foto uploaden van bijvoorbeeld zijn favoriete vlag of zelfgemaakte vlag. Voor het maken van je eigen vlag verkoopt Vlaggenclub speciale pakketten met een blanco vlag en speciale gekleurde stiften. Naast het tonen van je eigen vlag is er op het forum de mogelijkheid vragen te stellen over een specifieke vlag, een oproep te doen voor een zeldzame vlag of welke vraag over vlaggen dan ook.

 Nieuwe producten in onze webwinkel

De laatste maanden hebben we veel producten toegevoegd aan onze webwinkel. Onder andere hebben we nu alle seinvlaggen, vele landenvlaggen van Europese landen. Daarnaast hebben we onze feestartikelen uitgebreid. Naast onze kwaliteitsvlaggen leveren wij ook feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor alle feestartikelen voor speciale thema (kinder-) feestjes. Deze thema's zijn Sinterklaas, Piraten, Red Pirate, Pirate Girl en Piet Piraat.

 

Wij leveren ook alle soorten vlaggenstokken voor op boten en sloepen. Dit zijn allemaal producten kan kwaliteitsmerken: Miedema Watersport, Foresti & Suardi en ARC Marine.

 Reclame vlaggen

Vlaggenclub levert ook alle soorten reclame vlaggen, banieren, spandoeken en nu ook luxe autovlaggen. Onze autovlaggen hebben een zeer stevige stok die niet vergelijkbaar is met de oranje autovlaggetjes die u kent. Op deze stok kunnen wij full-color bedrukte reclamevlaggen bevestigen. Het voordeel van deze vorm van reclame is dat deze veel opvallender is dan gewone autoreclame en daarnaast vele malen goedkoper. Wij kunnen deze luxe autovlaggen inclusief uw reclame leveren vanaf 1 stuk tot duizenden stuks. Mail ons op info@vlaggenclub.nl en geef het door u gewenste aantal auto reclamevlaggen door voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Sponsering

Vlaggenclub doet een bescheiden sponsering van een speciale tentoonstelling van het van Abbe Museum. Van 16 oktober 2010 tot en met 31 januari 2011 is er een speciale tentoonstelling Trickster Tricked. Deze tentoonstelling gaat over identiteit. Een speciaal onderdeel is dat mensen worden uitgenodigd om een eigen vlag te ontwerpen die aansluit op hun identiteit. Aangezien dit thema aansluit op de unieke Vlaggenclub pakketten voor het maken van je eigen vlag sponseren wij deze tentoonstelling. Dit doen we onder andere door het leveren van 7 stuks uniek bedrukte spandoeken.

Laat ook anderen mee profiteren van de voordelen van Vlaggenclub

Wij maar ook zeker uw vrienden, familie en kennissen zullen het op prijs stellen als zij ook op de hoogte worden gebracht van de voordelen en kwaliteitsproducten van Vlaggenclub. Hierbij verzoeken wij u dan ook deze nieuwsbrief door te mailen aan zoveel mogelijk vrienden, famillie, kennissen enz. Daarna kunt u ons een plezier doen om op uw website of homepage een link te plaatsen naar één van de vele webwinkel pagina's van Vlaggenclub. Verwijs anderen naar uw favoriete producten. Zodra u dit heeft gedaan en de plek van uw link per mail doorgeeft aan info@vlaggenclub.nl ontvangt u van Vlaggenclub een waardebon van € 2,00 op uw eerst volgende aankoop bij Vlaggenclub. Overigens krijgt u daarnaast ook nog eens 10% korting op al uw bestellingen indien u zich voor uw bestelling registreert als klant, geheel zonder verplichtingen.

Met vriendelijke groet,

Marco

Oprichter vlaggenclub.nl

Laat zien dat je er bent!