Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Vlag Frans-Guyana

Vlag Frans-Guyana. De officiele vlag van Frans Guyana is de gewone Franse vlag. Echter hanteerd met ter plaatse liever een andere vlag. Als je de gastenvlag van Frans-Guyana wil gebruiken kan je beter die van de onafhankelijkheidsbeweging gebruiken. De vlag van de Onaafhankelijkheidsbeweging van Frans-Guyana heeft Linksonder een schuin groenvlag en rechtsboven een aangrenzend geel vlag met een rode ster in het midden.

Vlag Frans-Guyana. De officiele vlag van Frans Guyana is de gewone Franse vlag. Echter hanteerd met ter plaatse liever een andere vlag. Als je de gastenvlag van Frans-Guyana wil gebruiken kan je beter die van de onafhankelijkheidsbeweging gebruiken.

meer lezen »
Venster sluiten
Vlag Frans-Guyana

Vlag Frans-Guyana. De officiele vlag van Frans Guyana is de gewone Franse vlag. Echter hanteerd met ter plaatse liever een andere vlag. Als je de gastenvlag van Frans-Guyana wil gebruiken kan je beter die van de onafhankelijkheidsbeweging gebruiken. De vlag van de Onaafhankelijkheidsbeweging van Frans-Guyana heeft Linksonder een schuin groenvlag en rechtsboven een aangrenzend geel vlag met een rode ster in het midden. Op verzoek kunnen wij deze vlag in alle formaten leveren.

Op verzoek kunnen wij deze vlag in alle formaten leveren.