Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
Gratis verzending vanaf €75

Vanwege grote belangstelling dit weekend kan je bestelling een dag langer duren dan je van ons gewend bent. We zijn druk bezig alles in te pakken.

EK Vlag & Versiering

Oranje versiering en vlaggen voor iedere sportieve gelegenheid van Oranje. Moedig het Nederlandse elftal aan met deze speciale EK vlaggen, oranje autovlaggen, Nederlandse zwaaivlaggen, rood-wit-blauwe vlaggenlijnen en nog veel meer Oranje versiering. De mooiste EK vlag en oranje versiering koop je natuurlijk bij de Vlaggenclub!

Oranje versiering en vlaggen voor iedere sportieve gelegenheid van Oranje. Moedig het Nederlandse elftal aan met deze speciale EK vlaggen, oranje autovlaggen, Nederlandse zwaaivlaggen, rood-wit-blauwe vlaggenlijnen en nog veel meer Oranje versiering.

meer lezen »
Venster sluiten
EK Vlag & Versiering

Oranje versiering en vlaggen voor iedere sportieve gelegenheid van Oranje. Moedig het Nederlandse elftal aan met deze speciale EK vlaggen, oranje autovlaggen, Nederlandse zwaaivlaggen, rood-wit-blauwe vlaggenlijnen en nog veel meer Oranje versiering. De mooiste EK vlag en oranje versiering koop je natuurlijk bij de Vlaggenclub!

Oranje versiering voor het EK 2021

Oranje versiering en vlaggen speciaal voor het EK voetbal dat in vele steden in Europa in 2021 plaats vindt. Het is nog even afwachten of het EK 2021 gespeeld wordt met publiek en of het nog wel in meerdere steden gevierd wordt. Maar dat wij het Nederlands elftal gaan toejuichen staat vast! Wij zullen het Nederlands elftal toejuichen en elke kroeg, woonkamer en terras versieren met oranje versiering!

Bij de Vlaggenclub vind je een groot assortiment oranje vlaggen en versiering om het EK voetbal te vieren. Alle oranje versiering en vlaggen zijn direct uit voorraad leverbaar. Alle oranje versiering en voetbal vlaggen zijn speciaal gemaakt voor alle oranjefans. Wees er wel op tijd bij want wij verwachten dat het in aanloop naar het EK 2021 nog wel is druk kan worden. Als sommige oranje versiering of vlaggen op is zullen wij dit wel direct in productie nemen. 

Geen EK zonder oranje versiering!

Geen EK voetbal zonder oranje versiering, vlaggen en vlaggenlijnen. Want laten we eerlijk zijn.. niks zo gezelligs als je rond fietst tijdens het EK en je ziet overal vlaggen en vlaggenlijn. En al helemaal als je naar een sportwedstrijd gaat waar Nederland speelt. De tribunes zijn altijd helemaal vol met mensen uitgedost in oranje kleding en overal hangt oranje versiering. En al helemaal tijdens het EK willen we vol trots laten zien dat wij het Nederlands elftal steunen! Hoe wij dit EK de oranje leeuwen kunnen ondersteunen is nog maar de vraag. Pleinen met grote schermen lijkt verder weg dan ooit maar dat hoeft ons niet te weerhouden om alles op te doffen met oranje versiering.

Er is geen enkele sportwedstrijd die compleet is zonder de bijbehorende feestversiering en vlaggen. Tijdens een WK of EK wil je natuurlijk vol trots laten zien welke club jij support! Daarom vind je op Vlaggenclub alles voor het EK voetbal Europa 2021. Zo hebben wij niet alleen uitstekende oranje vlaggen in ons assortiment. Daarnaast zit je bij ons ook goed wanneer je op zoek bent naar een vlag van een ander land, een WK vlag of zelfs een EK vlag voor de volgende competitie.Wij hebben speciale vlag pakketten met de vlaggen van alle deelnemende vlaggen voor een speciale prijs op voorraad. Tevens hebben wij mooie vlaggenlijnen van stof met alle vlaggen van alle 24 deelnemende voetbal landen eraan.

Oranje straatversiering

Bij Vlaggenclub kunt u ook uw Oranje Straatversiering kopen. Wij hebben Oranje vlaggenlijnen in vele soorten en maten. Het voordeligste is de standaard Oranje vlaggenlijnen van plastic 10m1 lang. Het nadeel is dat je die steeds aan elkaar moet knopen en bij harde wind gaan ze klapperen en daaar hebben mensen in de straat last van. Beter als straatversiering zijn onze speciale vlaggenlijnen extra kwaliteit van stof deze hebben wij in zowel 20 meter 1 lang als in 40m1 vlaggenlijnen van stof hoor je nauwelijks al staat er harde wind. Zo kan je makkelijk en snel je hele straat versieren. Voor winkeliersverenigingen kunnen wij ook offerte maken voor het professioneel op hangen van de Oranje EK straatversiering. Bel of mail voor offerte.

Wat zijn de speelsteden EK 2021 voetbal en wanneer speelt Oranje?

Wat zijn de speelsteden EK 2021 voetbal is een veel gestelde vraag. En wanneer speelt Oranje? De speelsteden van het EK voetbal 2021 zijn:

 • Londen (Engeland)Wembley Stadium
 • Sint-Petersburg (Rusland) Krestovskistadion
 • München (Duitsland) Allianz Arena
 • Rome (Italie) Stadio Olimpico
 • Bakoe (Azerbeidzjan) Olympisch Stadion
 • Amsterdam (Nederland) Johan Cruijff Arena
 • Dublin (Ierland) Aviva Stadium
 • Kopenhagen (Denemarken) Parken
 • Boekarest (Roemenie) Arena Națională
 • Boedapest (Hongarije) Puskás Aréna
 • Glasgow (Schotland) Hampden Park
 • Bilbao (Spanje) San Mamés

Er zijn dus in totaal 12 verschillende speelsteden verdeeld over heel Europa tijdens het EK voetbal van 2021..

Het Nederlands elftal speelt haar eerste drie groepswedstrijden in Amsterdam. Dat zijn dus drie thuiswedstrijden op rij. Ze spelen op de volgende dagen de volgende wedstrijden dus zet ze alvast in je agenda en zorg dat je je Oranje vlaggen en versiering op tijd in huis hebt. Ook als je zelf naar de Johan Cruijf Arena gaat hebben wij speciale stadionvlaggen en ook alle soorten Oranje versiering om je auto te versieren.

De datums dat Oranje speelt en de hele wereld ons Nederlands voetbal laten zien zijn:

Zondag 13 Juni 2021 21:00 de wedstrijd is Nederland - Oekraine
Donderdag 17 Juni 2021 21:00 de wedstrijd is Nederland Oostenrijk
Maandag 21 Juni 2021 18:00 de wedstrijd is Nederland tegen de nog te plaatsen winnaar van de Play-Off D
Zaterdag 26 Juni 2021 18:00 Nederland achtste finale tegen nog onbekend althans ik eet mijn hoed op als dit niet zo is
Zondag 11 Juli 2021 21:00 in Londen de Finale laten wij onze Oranje hoed op eten als Nederland dan niet speelt.

De laatste keer dat Nederland Europees kampioen voetbal werd was in 1988. Wij gaan er alvast vanuit dat ons Nederlands elftal dit in 2021 zal herhalen. Heb je een idee van een ontwerp voor de Kampioensvlag 2021 mail die dan naar ons. Als wij hem gaan drukken krijg je gratis 1 kampioensvlag. Ook andere ideeen voor Oranje versiering mag je naar ons mailen.

Oranje vlag voor de Nederlanders

Twijfel je om een oranje vlag aan te schaffen? Weet je niet zeker of je voor die ene keer helemaal iets wil bestellen? Wij van Vlaggenclub kunnen je in dat geval gerust stellen. Een oranje vlag kun je namelijk ontzettend vaak gebruiken! Denk er maar eens overna. Voor elk toekomstig WK of EK heb jij de perfecte versiering al in huis! Wij hebben de mooiste oranje voetbal vlaggen met de Nederlandse leeuw erop. Laat zien dat je voor het Nederlandse elftal bent. Daarnaast kun je zo’n oranje vlag tevens voor allerlei andere evenementen gebruiken. Koningsdag is daar een voorbeeld van.

WK vlag en EK vlag

Een oranje vlag bestellen voor EK voetbal europa 2021 is niet alleen veelzijdig inzetbaar. Daarnaast is het ook simpelweg leuk om een WK vlag of EK vlag te bestellen als speciale herinnering. Een vlag die je tijdens het WK of EK onder kliedert met memorabele momenten. Noteer bijvoorbeeld dat ene doelpunt dat het verschil maakte voor de algehele competitie op jouw WK vlag of EK vlag. Voor allerlei EK of WK feestversiering en vlaggen ben je in ieder geval bij Vlaggenclub aan het juiste adres!

Leeuwinnen vlag EK 2022 Engeland

Laat zien dat je er bent! Met de Oranje EK | WK feestversiering van Vlaggenclub. Uiteraard hebben wij ook alle vlaggen ter aanmoediging van onze Leeuwinnen direct uit voorraad leverbaar. Leeuwinnen vlag KNVB de officiele vlag ter aanmoediging van het beste dames voetbal elftal ter wereld. Moedig onze voetbal vrouwen aan tijdens dit WK. WK dames voetbal 2022 in Engeland. Versier je huis en straat met net zo veel Oranje versiering als voor de mannen. Onze voetbal dames elftal is minstens even goed als de mannen. Dus versier je huis en auto net zo goed. Alleen met voldoende Oranje feestversiering kan je de Oranjekoorts stillen. Moedig ze aan en onze toppers worden vast en zeker Europees Kampioen Voerbal.

Officiele Oranje KNVB vlaggen en feestversiering

Wij zijn er erg trots op dat wij ook unieke officiele Oranje KNVB vlaggen en feestversiering te koop hebben in onze online shop. Deze kan je bijna alleen bij Vlaggenclub kopen. Ze zijn gemaakt onder strikte licentie van de KNVB. Dit is vooral te zien aan de speciale Zwarte leeuw die op deze Oranje versiering is gedrukt dit is het logo van de KNVB. Wil je alle wedstrijden van het Nederlands elftal graag live zien meld je dan aan bij OnsOranje van de KNVB.

Oranje vlaggen en feestversiering laten bedrukken met uw logo of slogan

Bij Vlaggenclub kunt u werkelijk alle soorten vlaggen en feestversiering laten bedrukken met uw logo of slogan. Wij kunnen vele producten speciaal voor u drukken met uw logo of slogan. Wij dit al voor vele verschillende bedrijven o.a. voor Heineken, Unilever, Albert Hein, Gunters en Meuser en voor vele andere bedrijven. De volgende zaken kunnen wij volledig naar uw wens bedrukken. 

Vlaggen
Banieren
Zwaaivlaggen en zwaaivlaggetjes alle formaten mogelijk van groot tot klein
Vlaggenlijnen van papier en van stof ook in B1 Branvertragende kwaliteit
Oranje Hoeden
Sjaaltjes
Autovlaggen
Motorkaphoezen
Spiegelhoezen
Kaasprikkers
Kartonnen bekertjes
Kartonnen bordjes
Ballonnen
Spandoeken
Straatversiering
En samen met u verzinnen wij ook graag iets nieuws om voor u te bedrukken

Hou gezien de enorme EK drukte rekening met wat extra levertijd. Dus start de voorbereiding van uw EK campagne op tijd. Wacht niet langer en bel of mail ons direct voor een voordelige offerte. Bel snel naar 0297 820999 of mail direct naar info@vlaggenclub.nl en vraag uw offerte aan. Met een speciale reclame campagne met gepersonaliseerde oranje artikelen maak je bewezen een onuitwisbare indruk op uw klanten. U zal zien dat ze deze speciale oranje artikelen met uw logo bedrukt nog vele jaren achtereen zullen dragen niet alleen met ieder EK of WK voetbal maar ook met Koningsdag. Zo maakt u een blijvende herinnering aan uw merk en aan dit EK. Wie herinnerd zich niet de campagne van Heineken met de Oranje shirts met de verschillende nummers erop. Zorg dat het Oranje Legioen jouw naam het komende decenium met trots draagt. Wij kunnen ook speciale Oranje pakketten voor u samen stellen en ook desgewenst naar al uw fillialen en of klanten verzenden

Oranje versiering de volgende dag in huis

Wij hebben alle Oranje versiering vlaggen en vlaggenlijnen ruimschoots in huis. Wij zijn de grootste online Oranje feestwinkel van Nederland en ter wereld. 24/7 online bestellen. Op werkdagen voor 16:00 in huis de volgende werkdag in huis. In heel Nederland en Belgie. Wij verzenden wereldwijd dus steun onze oranje spelers waar je ook bent in de wereld. Laat zien dat je Oranje bent. Vanaf € 50,00 aan producten gratis verzending binnen Nederland.

Oranje versiering voor het EK 2021

Oranje versiering en vlaggen speciaal voor het EK voetbal dat in vele steden in Europa in 2021 plaats vindt. Het is nog even afwachten of het EK 2021 gespeeld wordt met publiek en of het nog wel in meerdere steden gevierd wordt. Maar dat wij het Nederlands elftal gaan toejuichen staat vast! Wij zullen het Nederlands elftal toejuichen en elke kroeg, woonkamer en terras versieren met oranje versiering!

Bij de Vlaggenclub vind je een groot assortiment oranje vlaggen en versiering om het EK voetbal te vieren. Alle oranje versiering en vlaggen zijn direct uit voorraad leverbaar. Alle oranje versiering en voetbal vlaggen zijn speciaal gemaakt voor alle oranjefans. Wees er wel op tijd bij want wij verwachten dat het in aanloop naar het EK 2021 nog wel is druk kan worden. Als sommige oranje versiering of vlaggen op is zullen wij dit wel direct in productie nemen. 

Geen EK zonder oranje versiering!

Geen EK voetbal zonder oranje versiering, vlaggen en vlaggenlijnen. Want laten we eerlijk zijn.. niks zo gezelligs als je rond fietst tijdens het EK en je ziet overal vlaggen en vlaggenlijn. En al helemaal als je naar een sportwedstrijd gaat waar Nederland speelt. De tribunes zijn altijd helemaal vol met mensen uitgedost in oranje kleding en overal hangt oranje versiering. En al helemaal tijdens het EK willen we vol trots laten zien dat wij het Nederlands elftal steunen! Hoe wij dit EK de oranje leeuwen kunnen ondersteunen is nog maar de vraag. Pleinen met grote schermen lijkt verder weg dan ooit maar dat hoeft ons niet te weerhouden om alles op te doffen met oranje versiering.

Er is geen enkele sportwedstrijd die compleet is zonder de bijbehorende feestversiering en vlaggen. Tijdens een WK of EK wil je natuurlijk vol trots laten zien welke club jij support! Daarom vind je op Vlaggenclub alles voor het EK voetbal Europa 2021. Zo hebben wij niet alleen uitstekende oranje vlaggen in ons assortiment. Daarnaast zit je bij ons ook goed wanneer je op zoek bent naar een vlag van een ander land, een WK vlag of zelfs een EK vlag voor de volgende competitie.Wij hebben speciale vlag pakketten met de vlaggen van alle deelnemende vlaggen voor een speciale prijs op voorraad. Tevens hebben wij mooie vlaggenlijnen van stof met alle vlaggen van alle 24 deelnemende voetbal landen eraan.

Oranje straatversiering

Bij Vlaggenclub kunt u ook uw Oranje Straatversiering kopen. Wij hebben Oranje vlaggenlijnen in vele soorten en maten. Het voordeligste is de standaard Oranje vlaggenlijnen van plastic 10m1 lang. Het nadeel is dat je die steeds aan elkaar moet knopen en bij harde wind gaan ze klapperen en daaar hebben mensen in de straat last van. Beter als straatversiering zijn onze speciale vlaggenlijnen extra kwaliteit van stof deze hebben wij in zowel 20 meter 1 lang als in 40m1 vlaggenlijnen van stof hoor je nauwelijks al staat er harde wind. Zo kan je makkelijk en snel je hele straat versieren. Voor winkeliersverenigingen kunnen wij ook offerte maken voor het professioneel op hangen van de Oranje EK straatversiering. Bel of mail voor offerte.

Wat zijn de speelsteden EK 2021 voetbal en wanneer speelt Oranje?

Wat zijn de speelsteden EK 2021 voetbal is een veel gestelde vraag. En wanneer speelt Oranje? De speelsteden van het EK voetbal 2021 zijn:

 • Londen (Engeland)Wembley Stadium
 • Sint-Petersburg (Rusland) Krestovskistadion
 • München (Duitsland) Allianz Arena
 • Rome (Italie) Stadio Olimpico
 • Bakoe (Azerbeidzjan) Olympisch Stadion
 • Amsterdam (Nederland) Johan Cruijff Arena
 • Dublin (Ierland) Aviva Stadium
 • Kopenhagen (Denemarken) Parken
 • Boekarest (Roemenie) Arena Națională
 • Boedapest (Hongarije) Puskás Aréna
 • Glasgow (Schotland) Hampden Park
 • Bilbao (Spanje) San Mamés

Er zijn dus in totaal 12 verschillende speelsteden verdeeld over heel Europa tijdens het EK voetbal van 2021..

Het Nederlands elftal speelt haar eerste drie groepswedstrijden in Amsterdam. Dat zijn dus drie thuiswedstrijden op rij. Ze spelen op de volgende dagen de volgende wedstrijden dus zet ze alvast in je agenda en zorg dat je je Oranje vlaggen en versiering op tijd in huis hebt. Ook als je zelf naar de Johan Cruijf Arena gaat hebben wij speciale stadionvlaggen en ook alle soorten Oranje versiering om je auto te versieren.

De datums dat Oranje speelt en de hele wereld ons Nederlands voetbal laten zien zijn:

Zondag 13 Juni 2021 21:00 de wedstrijd is Nederland - Oekraine
Donderdag 17 Juni 2021 21:00 de wedstrijd is Nederland Oostenrijk
Maandag 21 Juni 2021 18:00 de wedstrijd is Nederland tegen de nog te plaatsen winnaar van de Play-Off D
Zaterdag 26 Juni 2021 18:00 Nederland achtste finale tegen nog onbekend althans ik eet mijn hoed op als dit niet zo is
Zondag 11 Juli 2021 21:00 in Londen de Finale laten wij onze Oranje hoed op eten als Nederland dan niet speelt.

De laatste keer dat Nederland Europees kampioen voetbal werd was in 1988. Wij gaan er alvast vanuit dat ons Nederlands elftal dit in 2021 zal herhalen. Heb je een idee van een ontwerp voor de Kampioensvlag 2021 mail die dan naar ons. Als wij hem gaan drukken krijg je gratis 1 kampioensvlag. Ook andere ideeen voor Oranje versiering mag je naar ons mailen.

Oranje vlag voor de Nederlanders

Twijfel je om een oranje vlag aan te schaffen? Weet je niet zeker of je voor die ene keer helemaal iets wil bestellen? Wij van Vlaggenclub kunnen je in dat geval gerust stellen. Een oranje vlag kun je namelijk ontzettend vaak gebruiken! Denk er maar eens overna. Voor elk toekomstig WK of EK heb jij de perfecte versiering al in huis! Wij hebben de mooiste oranje voetbal vlaggen met de Nederlandse leeuw erop. Laat zien dat je voor het Nederlandse elftal bent. Daarnaast kun je zo’n oranje vlag tevens voor allerlei andere evenementen gebruiken. Koningsdag is daar een voorbeeld van.

WK vlag en EK vlag

Een oranje vlag bestellen voor EK voetbal europa 2021 is niet alleen veelzijdig inzetbaar. Daarnaast is het ook simpelweg leuk om een WK vlag of EK vlag te bestellen als speciale herinnering. Een vlag die je tijdens het WK of EK onder kliedert met memorabele momenten. Noteer bijvoorbeeld dat ene doelpunt dat het verschil maakte voor de algehele competitie op jouw WK vlag of EK vlag. Voor allerlei EK of WK feestversiering en vlaggen ben je in ieder geval bij Vlaggenclub aan het juiste adres!

Leeuwinnen vlag EK 2022 Engeland

Laat zien dat je er bent! Met de Oranje EK | WK feestversiering van Vlaggenclub. Uiteraard hebben wij ook alle vlaggen ter aanmoediging van onze Leeuwinnen direct uit voorraad leverbaar. Leeuwinnen vlag KNVB de officiele vlag ter aanmoediging van het beste dames voetbal elftal ter wereld. Moedig onze voetbal vrouwen aan tijdens dit WK. WK dames voetbal 2022 in Engeland. Versier je huis en straat met net zo veel Oranje versiering als voor de mannen. Onze voetbal dames elftal is minstens even goed als de mannen. Dus versier je huis en auto net zo goed. Alleen met voldoende Oranje feestversiering kan je de Oranjekoorts stillen. Moedig ze aan en onze toppers worden vast en zeker Europees Kampioen Voerbal.

Officiele Oranje KNVB vlaggen en feestversiering

Wij zijn er erg trots op dat wij ook unieke officiele Oranje KNVB vlaggen en feestversiering te koop hebben in onze online shop. Deze kan je bijna alleen bij Vlaggenclub kopen. Ze zijn gemaakt onder strikte licentie van de KNVB. Dit is vooral te zien aan de speciale Zwarte leeuw die op deze Oranje versiering is gedrukt dit is het logo van de KNVB. Wil je alle wedstrijden van het Nederlands elftal graag live zien meld je dan aan bij OnsOranje van de KNVB.

Oranje vlaggen en feestversiering laten bedrukken met uw logo of slogan

Bij Vlaggenclub kunt u werkelijk alle soorten vlaggen en feestversiering laten bedrukken met uw logo of slogan. Wij kunnen vele producten speciaal voor u drukken met uw logo of slogan. Wij dit al voor vele verschillende bedrijven o.a. voor Heineken, Unilever, Albert Hein, Gunters en Meuser en voor vele andere bedrijven. De volgende zaken kunnen wij volledig naar uw wens bedrukken. 

Vlaggen
Banieren
Zwaaivlaggen en zwaaivlaggetjes alle formaten mogelijk van groot tot klein
Vlaggenlijnen van papier en van stof ook in B1 Branvertragende kwaliteit
Oranje Hoeden
Sjaaltjes
Autovlaggen
Motorkaphoezen
Spiegelhoezen
Kaasprikkers
Kartonnen bekertjes
Kartonnen bordjes
Ballonnen
Spandoeken
Straatversiering
En samen met u verzinnen wij ook graag iets nieuws om voor u te bedrukken

Hou gezien de enorme EK drukte rekening met wat extra levertijd. Dus start de voorbereiding van uw EK campagne op tijd. Wacht niet langer en bel of mail ons direct voor een voordelige offerte. Bel snel naar 0297 820999 of mail direct naar info@vlaggenclub.nl en vraag uw offerte aan. Met een speciale reclame campagne met gepersonaliseerde oranje artikelen maak je bewezen een onuitwisbare indruk op uw klanten. U zal zien dat ze deze speciale oranje artikelen met uw logo bedrukt nog vele jaren achtereen zullen dragen niet alleen met ieder EK of WK voetbal maar ook met Koningsdag. Zo maakt u een blijvende herinnering aan uw merk en aan dit EK. Wie herinnerd zich niet de campagne van Heineken met de Oranje shirts met de verschillende nummers erop. Zorg dat het Oranje Legioen jouw naam het komende decenium met trots draagt. Wij kunnen ook speciale Oranje pakketten voor u samen stellen en ook desgewenst naar al uw fillialen en of klanten verzenden

Oranje versiering de volgende dag in huis

Wij hebben alle Oranje versiering vlaggen en vlaggenlijnen ruimschoots in huis. Wij zijn de grootste online Oranje feestwinkel van Nederland en ter wereld. 24/7 online bestellen. Op werkdagen voor 16:00 in huis de volgende werkdag in huis. In heel Nederland en Belgie. Wij verzenden wereldwijd dus steun onze oranje spelers waar je ook bent in de wereld. Laat zien dat je Oranje bent. Vanaf € 50,00 aan producten gratis verzending binnen Nederland.