Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Kwaliteit & Garantie

Kwaliteit

Kwaliteit staat in een hoog vaandel bij de Vlaggenclub! Zo zijn de meeste vlaggen gemaakt van spunpoly en glanspoly wat garantie geeft voor een duurzame en kleurechte vlag. Deze vlaggen zijn uitermate geschikt om in de vlaggenmast te hijsen. Maar ook voor de budgetshopper hebben wij ruim keus. Zo zijn de Best Value vlaggen gemaakt van 100D polyester. Deze vlaggen zijn weer goed geschikt voor feesten en partijen binnen blijven ze heel lang goed en ze zijn ook zeer geschikt vor gebruik korte tijd buiten enkele dagen of weken buiten is geen probleem. Met de vlaggenlijnen hebben we ook weer verschillende varianten. Van plastic tot stof en sommige zijn ook brandvertragend welke het geschikt maken voor horeaca gelegenheden. Kortom, voor elk feestje een andere vlag. Hieronder staan de materialen en kwaliteit beschreven van de verschillende productlijnen die wij leveren. Heb je toch nog specifieke vragen over een product dan kan je ons altijd een bericht sturen.

Garantie

De beste garantie die wij kunnen geven is dat wij ons best doen om jouw gewenste vlag zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Op de vlaggen zelf bieden wij geen garantie zodra deze duidelijke bruiksporen vertoond. Een vlag blijft een product dat slijt zodra het wappert in weer en wind. Alle vlaggen zijn wel kleurecht en kleurvast. Verder is de vuistregel die alle vlagproducenten hanteren dat een vlag die 24/7 buiten hangt en bij windkracht 6 word binnen gehaald een vlag gemiddeld 4 maanden mee gaat. Afhankelijk van waar in Nederland de vlag hangt kan dat 3 tot 12 maanden zijn.

Het kan natuurlijk onverhoopt zijn dat je bestelde vlag toch niet naar wens is. Daarvoor verwijzen we je graag naar ons retourbeleid. Onze vlaggen kunnen altijd binnen 14 dagen retour gestuurd worden mits ongebruikt. 

Best Value Vlaggen 

De Best Value vlaggen zijn geschikt voor feesten en partijen en voor diegene met een kleinere portemonnee. Door de keuze voor polyester is deze vlag.mooie en sterk De afwerking met teww ringen in de broekingband maakt dat je deze vlag makkelijk kan ophangen. Binnen blijven ze ongelofelijk lang goed maar ze zijn ook zeer geschikt voor gebruik van enkele dagen tot enkele weken buiten. Het voordeel van deze lichte stof is dat deze vlaggen al bij licht weer snel opwaaien.

> Materiaal: Polyester weefsel
>Gewicht doek:
 100 gr/m² polyester weefsel
> Afmetingen: 60x90cm 90x150cm en 150x240cm
>Geschikt voor: gebruik binnen en tot enkele weken gebruik buiten
>Uitvoering: rondom gezoomd en dubbel gestikt en met 2 ringen ter bevestiging
>Slijtage: Kleurecht en UV-bestendig geschikt voor licht weer.
>Productiemethode: Zeefdruk 
>Onderhoud: Wasbaar met fijn wasmiddel bij 40º
>Levensduur: Bij binnengebruik gaat deze vlag jaren mee

Standaard

Luxe

Accessoires

Vlaggenlijnen stof

Vlaggenlijnen plastic

Zwaaivlaggen papier

Zwaaivlaggen plastic