Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Vlaggen Guam

De vlag van Guam werd aangenomen op 9 november 1948. De vlag bestaat uit een blauw veld in een rood kader met in het midden een rood omrande verticale ellips. Deze toont een tropisch strand met in hoofdletters de naam van het territorium. Voor 1948 werd een vlag zonder rood kader gebruikt. Guam (Chamorro: Guåhan) is een eiland in de Grote Oceaan (Oceanië) en vormt een afzonderlijk territorium van de Verenigde Staten van Amerika.

De vlag van Guam werd aangenomen op 9 november 1948. De vlag bestaat uit een blauw veld in een rood kader met in het midden een rood omrande verticale ellips. Deze toont een tropisch strand met in hoofdletters de naam van het territorium.

meer lezen »
Venster sluiten
Vlaggen Guam

Vlaggen van Guam in diverse maten verkrijgbaar

De vlag van Guam werd aangenomen op 9 november 1948. De vlag bestaat uit een blauw veld in een rood kader met in het midden een rood omrande verticale ellips. Deze toont een tropisch strand met in hoofdletters de naam van het territorium. Voor 1948 werd een vlag zonder rood kader gebruikt. Guam (Chamorro: Guåhan) is een eiland in de Grote Oceaan (Oceanië) en vormt een afzonderlijk territorium van de Verenigde Staten van Amerika. Daarnaast maakt Guam deel uit van de eilandengroep de Marianen en de regio Micronesië. De hoofdstad van Guam is Hagåtña (Agana). Een aantal grote steden op Guam zijn: Dededo, Tamuning en Yigo. Guam staat bekend als toeristische bestemming. Het eiland ontvangt de meeste toeristen in de regio Micronesië. Guam is veelal heuvelachtig en herbergt vele vulkanische bergen, watervallen, jungles, valleien en kliffen. De kustlijn van Guam bestaat uit witte zandstranden, helderblauw water en vele duikfaciliteiten. Op heel het eiland zijn luxe hotels, nachtclubs en grote winkelcentrums te vinden. Guam staat verder bekend om het belastingvrije winkelen en de Amerikaanse luchtmachtbasis “Anderson”.

Daarnaast maakt Guam deel uit van de eilandengroep de Marianen en de regio Micronesië. De hoofdstad van Guam is Hagåtña (Agana). Een aantal grote steden op Guam zijn: Dededo, Tamuning en Yigo. Guam staat bekend als toeristische bestemming. Het eiland ontvangt de meeste toeristen in de regio Micronesië. Guam is veelal heuvelachtig en herbergt vele vulkanische bergen, watervallen, jungles, valleien en kliffen. De kustlijn van Guam bestaat uit witte zandstranden, helderblauw water en vele duikfaciliteiten. Op heel het eiland zijn luxe hotels, nachtclubs en grote winkelcentrums te vinden. Guam staat verder bekend om het belastingvrije winkelen en de Amerikaanse luchtmachtbasis “Anderson”.