Gratis verzending vanaf €50
+31 (0)297 820999
Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Vlaggen Verenigde Staten van Amerika

Vlaggen Verenigde Staten van Amerika

Amerikaanse vlag bij Vlaggenclub

De Amerikaanse vlag is te koop bij Vlaggenclub. De vlag van Amerika is een van de meest bekende vlaggen van de wereld. De Amerika vlag wordt ook wel Stars and Stripes genoemd, ofwel Sterren en Strepen. Dit vanwege de 50 witte sterren linksboven en de (dertien) witte en rode horizontale strepen. Koop de Amerikaanse vlag bij Vlaggenclub!

Geschiedenis van de Amerikaanse vlag

In het jaar 1776 op 1 januari werd de vlag van Amerika voor het eerst vertoond. De Amerikaanse vlag was op dat moment anders dan dat wij de vlag anno 2014 kennen. Wel had de vlag (dertien) rode en witte horizontale strepen, maar linksboven was er plaats voor de verkleinde versie van de Union Jack. Een jaar later werd de eerste officiële Amerika vlag gepresenteerd. De vlag was exact hetzelfde, Alleen de Union Jack was vervangen. Deze werd vervangen door een cirkel van 13 witte sterren. De sterren stonden symbool voor alle 13 staten in de Verenigde Staten. Van 1795 tot aan 1960 werden er jaarlijks staten toegekend tot de Verenigde Staten. Om die reden werden er ook sterren toegevoegd aan de Amerikaanse vlag. De laatste staat die werd toegekend aan de Verenigde Staten en dus de laatste ster die werd toegevoegd aan de Amerika vlag, was Hawaii. De vlag van Amerika is in de laatste 44 jaren onveranderd gebleven.

Vlag Amerika kopen bij Vlaggenclub!

Laat zien dat u er bent met een vlag van Amerika van Vlaggenclub. Vlaggenclub biedt goedkope Amerika vlaggen aan. De vlaggen van de Verenigde Staten bij deze vlaggenspecialist zijn gemaakt van Spunpoly. Ook bevatten de Amerikaanse vlaggen een koord, lus en zijn rondom gezoomd. Spunpoly is een van de beste stoffen die op dit moment beschikbaar zijn voor alle soorten vlaggen. Spunpoly is robuust in wind en weer. Bij Vlaggenclub kunt u een Amerika vlag kopen van verschillende formaten. Het kleinste formaat van een vlag van Amerika is 10x15 cm, het gaat hier om een tafelvlag. De grootste Amerikaanse vlag in het assortiment van Vlaggenclub is 200x300 cm. Daarnaast vindt u ook een Amerika budget vlag van 90x150 cm, een Amerikaanse vlaggenlijn van 10m en een Amerikaanse autovlag. U kunt bij ons ook bij ieder formaat vlag een bijpassende vlaggenmast of stok kopen

Meer informatie over een Amerikaanse vlag?

Als u meer informatie wilt ontvangen over een Amerika vlag bij vlaggenspecialist Vlaggenclub, dan kunt u een e-mail sturen naar: mail@vlaggenclub.nl. Ook kunt u via deze pagina direct een bericht versturen. Zit uw gewenste formaat van de Amerikaanse vlag niet in ons assortiment? Dan kunt u een contact opnemen via de bovenstaande mogelijkheden. U ontvangt binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte. De vlag van Amerika koopt u natuurlijk bij Vlaggenclub!

44 artikel(en)

44 artikel(en)