Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Handystick voor insteken en uithalen vlaggenstok | met 2 meter stok ean: 7435127613667

€ 34,95 Incl. BTW € 28,88 Excl. BTW

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Beste prijs / kwaliteit
Handystick, hulp voor insteken en uithalen vlaggenstok inclusief aluminium stok van 2m1. Let...meer

Handystick, hulp voor insteken en uithalen vlaggenstok inclusief aluminium stok van 2m1.

Let op ivm speciaal lengtetransport heeft dit product een levertijd van circa 2 werkdagen en uitsluitend te bestellen binnen Nederland. De Handystick is de handigste hulp om eenvoudig uw vlaggenstok op hoogte in de vlaggenstokhouder te zetten en er weer uit te halen. Ideaal voor winkeliers. Dit scheelt veel tijd, moeite en rekwerk met alle risico's van dien. Zeer geschikt voor alle gevelvlaggen en winkelvlaggen Deze handy stick is inclusief een aluminium stok met een lengte van ruim 2m1. De vlaggenhulp bij uitstek. Ookwel vlaggenstokuithaler of vlaggenstok opsteker, uithaler en insteker genoemd. Bij Vlaggenclub kunt u voordelig uw Handystick, vlaggenstokken en uw vlaggen kopen.

Wij krijgen wel eens opmerkingen dat de handystick niet goed werkt. Echter is dat puur omdat mensen niet goed weten hoe de handy-stick te gebruiken. Vanuit de fabrikant zit er helaas geen instructie bij. Het vergt echt even oefening alvorens het inderdaad makkelijk gaat worden om uw vlaggenstok er op grote hoogte in en uit te halen. Vandaar dat wij zelf een mooie instructievideo hebben gemaakt. Na een aantal keer oefenen wordt het pas echt een handige stok insteker.

 

Wij maken ook graag voordelig uw reclamevlaggen. Let op: onze prijzen zijn inclusief BTW, terwijl veel concurrenten prijzen aangeven exclusief BTW. Wij zijn vrijwel altijd goedkoper! Ook wel vlagafnemer of vlaguithaler genoemd. De voordeligste vlaggenstokuithaler van Nederland,

Direct uit voorraad leverbaar. Levertijd ivm lengte transport 2 werkdagen. Indien sneller benodigd dan graag ophalen. Wij zijn geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur of op afspraak. Bestel gelijk uw vlaggenstokken en vlaggen bij ons. Bestel gelijk voordelig uw vlaggen en stokken bij Vlaggenclub. Vanaf € 50,00 aan producten gratis verzending.