Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Horeca Banier Meerlanden Banieren Hoogformaat vlag

Horeca Banier Hoogformaat vlaggen voor alle soorten Horeca gelegenheden in alle soorten en formaten. Op deze banieren staan alle belangrijke landen vlaggen van alle internationale klanten. Zo laat je alle klanten uit alle landen goed zien dat ze welkom zijn. De mooiste en duidelijkste welkom banier voor de Horeca.

Horeca Banier Hoogformaat vlaggen voor alle soorten Horeca gelegenheden in alle soorten en formaten. Op deze banieren staan alle belangrijke landen vlaggen van alle internationale klanten. Zo laat je alle klanten uit alle landen goed zien dat ze welkom zijn.

meer lezen »
Venster sluiten
Horeca Banier Meerlanden Banieren Hoogformaat vlag

Horeca Banier Hoogformaat vlaggen voor alle soorten Horeca gelegenheden in alle soorten en formaten. Op deze banieren staan alle belangrijke landen vlaggen van alle internationale klanten. Zo laat je alle klanten uit alle landen goed zien dat ze welkom zijn. De mooiste en duidelijkste welkom banier voor de Horeca. Met specifieke ontwerpen voor Hotel, Restaurant, Cafe, Motel, Bed & Breakfest, Camping. En in algemene zin voor andere gelegenheden ook Welkom. Wij maken alle soorten Horeca banieren. De hier vertoonde banieren hebben wij in ons standaard assortiment. Echter voor hetzelfde bedrag maken wij voor u desgewenst een afwijkend ontwerp. Ook het ontwerpen van uw persoonlijke welkom banier of wat dan ook is gratis. Standaard leveren wij alle Banieren in de volgende formaten: 240x80cm voor in een mast met lengte 5 a 6m1 let op andere fabrikanten gebruiken hiervoor ook 80x240cm dat is dus hetzelfde 300x100cm voor in een mast met lengte 6 a 8m1 ookwel aangeduid met 100x300cm 360x120cm voor in een banierenmast met een lengte van 7 tot 9m1 ookwel hetzelfde als formaat 120x360cm 400x130cm voor in een mast met banieruithouder met een lengte van 8 tot 10m1 lengte tevens aangeduid als 130x400cm Hoogformaat vlaggen is een synoniem voor Banieren Wij maken deze banieren van 115gr/m2 glanspoly rondom gezoomd en dubbel gestikt. Voorzien van stevige vlaghaken. Met bovenaan een tunnel met een breedte van 7cm. Op verzoek maken wij ze voor dezelfde prijs ook zonder tunnel. Ook kunnen wij ze voor dezelfde prijzen leveren met specifieke landenvlaggen erin.

Met specifieke ontwerpen voor Hotel, Restaurant, Cafe, Motel, Bed & Breakfest, Camping. En in algemene zin voor andere gelegenheden ook Welkom. Wij maken alle soorten Horeca banieren. De hier vertoonde banieren hebben wij in ons standaard assortiment. Echter voor hetzelfde bedrag maken wij voor u desgewenst een afwijkend ontwerp. Ook het ontwerpen van uw persoonlijke welkom banier of wat dan ook is gratis. Standaard leveren wij alle Banieren in de volgende formaten: 240x80cm voor in een mast met lengte 5 a 6m1 let op andere fabrikanten gebruiken hiervoor ook 80x240cm dat is dus hetzelfde 300x100cm voor in een mast met lengte 6 a 8m1 ookwel aangeduid met 100x300cm 360x120cm voor in een banierenmast met een lengte van 7 tot 9m1 ookwel hetzelfde als formaat 120x360cm 400x130cm voor in een mast met banieruithouder met een lengte van 8 tot 10m1 lengte tevens aangeduid als 130x400cm Hoogformaat vlaggen is een synoniem voor Banieren Wij maken deze banieren van 115gr/m2 glanspoly rondom gezoomd en dubbel gestikt. Voorzien van stevige vlaghaken. Met bovenaan een tunnel met een breedte van 7cm. Op verzoek maken wij ze voor dezelfde prijs ook zonder tunnel. Ook kunnen wij ze voor dezelfde prijzen leveren met specifieke landenvlaggen erin.