Gratis verzending vanaf €50
+31 (0)297 820999
Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Overijssel

Overijssel

Vlag van Overijssel kopen

Overijssel is een bovengemiddeld grote provincie in het zuiden van Nederland en de vlag bestaat uit 5 horizontale banen. Op 21 juli 1948 werd de vlag aangenomen in zijn huidige vorm. Kom je uit Overijssel, dan mag de Overijsselse vlag in jou huishouden niet ontbreken.

Welke afweging moet ik maken bij het kopen van een Overijsselse vlag?

Bij het kopen van de Overijsselse vlag moet je rekening houden met het soort vlag dat je kunt kopen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken om een Overijsselse vlag te kopen voor aan de vlaggenmast. Maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden zoals: Tafelvlaggen, vlaggenlijnen, autovlaggen en natuurlijk zwaaivlaggetjes. Als u een Overijsselse vlag koopt dan is het materiaal natuurlijk ook erg belangrijk. Tegenwoordig worden Nederlandse vlaggen vaak gemaakt van Spunpoly, omdat dit zeer robuust materiaal is. Vroeger werden vlaggen vooral van katoen gemaakt echter was de levensduur van dit materiaal een stuk korter.

Overijsselse vlag kopen bij Vlaggenclub

Koop uw Overijsselse vlag online bij Vlaggenclub! Bij Vlaggenclub vindt u de vlag van Overijssel tegen lage prijzen, uiteraard zijn de vlaggen van hoge kwaliteit. Wilt u beschikken over een Overijsselse vlag die bij Vlaggenclub vandaan komt, dan bent u hier aan het goede adres. U kunt gemakkelijk en veilig een vlag van Nederland kopen via de webshop. Vlaggenclub is de grootste webwinkel in Nederland voor al uw Nederlandse vlaggen en vlaggenstokken.

Symbolische betekenis van de vlag van Overijssel

De gele en rode strepen beelden de historische band van de provincie met Holland uit. Rood en geel zijn namelijk de kleuren van het wapen van Holland en zijn als zodanig ook te zien in de vlag van Zuid-Holland en (vergezeld door blauw) in die van Overijssel.
De golvende blauwe baan in de Overijsselse vlag staat symbool voor de rivier de IJssel.
.

Vlag van Overijssel kopen bij de vlaggen specialist: Vlaggenclub.nl

Bij Vlaggenclub.nl vind u de Overijsselse vlag die u zoekt tegen een zeer voordelige prijs. Tevens is de kwaliteit van de vlaggen van een absoluut hoog niveau. De Overijsselse vlag is verkrijgbaar in diverse formaten. Bij vlaggenclub kunt u voordelig alle formaten Overijsselse vlaggen en wimpels lopen. Wij leveren snel en uit voorraad. Mocht uw formaat vlag of wimpel van er niet bij staan mail dan naar mail@vlaggenclub.nl voor een prijsopgave. Alle formaten zijn mogelijk. En altijd gratis advies.

 

Vlaggen en wimpels van de provincie Overijssel.

De vlag en wimpel van Overijssel in ieder formaat uit voorraad leverbaar. Mocht uw formaat er niet bij staan mail dan naar mail@vlaggenclub.nl voor een prijsopgave. Alle formaten zijn mogelijk. Tevens verkopen wij zwaaivlaggen en feestversiering in de kleuren van de vlag van Overijssel.

20 artikel(en)

20 artikel(en)