Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Rouwstoet vlag voor magnetische autovlag standaard ean: 7435127418408

€ 9,95 Incl. BTW € 8,22 Excl. BTW

Levertijd 2 1- 3 werkdagen

Levertijd 2 werkdagen
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
Rouwstoet vlag voor voor magnetische autovlag standaard Vlag speciaal voor de luxe...meer

Rouwstoet vlag voor voor magnetische autovlag standaard

Vlag speciaal voor de luxe magnetische autovlag standaard (standaard niet inbegrepen)

Rouwstoet vlaggen zijn nodig voor een ononderbroken uitvaart stoet. Met deze speciale rouwvervoer autovlaggen wordt de rouwstoet niet snel onderbroken. Hierdoor krijgt men een respectvollle niet onderbroken begrafenisstoet. Andere weggebruikers zien dankzij deze rouwstoet vlag, op alle auto's van de rouwstoet, duidelijk dat het om een rouwstoet gaat. Hierdoor door zullen andere automobilisten voorrang aan de stoet te verlenen, zelfs al zou de stoet geen voorrang hebben. Doordat de rouwstoetvlag boven de auto uitsteekt en dat iedere deelnemer van de rouwstoet een of twee vlaggen op zijn autoraam

Doordat iedereen die aan de rouwstoet deelneemt volgens de wettelijke voorschriften twee vlaggen voert kunnen de deelnemers van de stoet elkaar zelf onderling ook beter herkennen en dus, mocht er onverhoopt toch een onderbreking ontstaan de rouwstoet sneller weer terugvinden en aansluiten. Het overige verkeer zal dit gedrag van de volgauto's beter begrijpen en dus ook makkelijker accepteren. Gelet op de 1 juli 2010 aangepaste verkeerswet is het voeren van het voorgeschreven herkenningsteken, zijnde twee rouwstoetvlaggen per voertuig in de stoet noodzakelijk voor het verkrijgen van voorrang op gelijkwaardige kruisingen. Overigens zijn deze vlaggen niet stijf en heb je dus geen recht op voorrang echter zelfs met een stuks op de auto werkt een en ander toch goed volgens vele van onze klanten, uitvaartondernemers.

Indien u de stijve, door de wet voorgeschreven herkenningsteken rouwstoet stoetvlaggen wenst kunt u deze direct bestellen op: https://www.vlaggenclub.nl/overige-vlaggen/rouwstoet-vlaggen/rouwstoetvlaggen-set-2-stuks-luxe-zwarte-stok.html

Maximale advies snelheid 30km/u. (Let wel ze blijven veilig bij hogere snelheid maar slijten dan wel harder) Bestel uw rouwstoetvlaggen vooraf bij Vlaggenclub. Uit voorraad leverbaar.

Deze stoetvlaggen zijn uitgebreid getest. Vlaggenclub is echter niet aansprakelijk indien ze in welk opzicht dan ook niet zouden voldoen.

 

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rouwstoet vlag voor magnetische autovlag standaard"
Schrijf een Beoordeling:
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.