Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Deurraamvlag standaard formaat 140x55 cm andere formaten als maatwerk leverbaar. Deze raam deurvlaggen zijn universeel te gebruiken voor ieder raam en deur. Uiteraard dient het raam wel open te kunnen anders werkt het niet dus niet geschikt bij vaste ruiten. Deze deurraam vlaggen worden verzonden inclusief 2 zeer stevige zuignappen die dus eenvoudig op iedere ruit en deur kunnen worden gemonteerd.

Deurraamvlag standaard formaat 140x55 cm andere formaten als maatwerk leverbaar. Deze raam deurvlaggen zijn universeel te gebruiken voor ieder raam en deur. Uiteraard dient het raam wel open te kunnen anders werkt het niet dus niet geschikt bij vaste ruiten.

meer lezen »
Venster sluiten

Deurraamvlaggen

Deurraamvlag standaard formaat 140x55 cm andere formaten als maatwerk leverbaar. Deze raam deurvlaggen zijn universeel te gebruiken voor ieder raam en deur. Uiteraard dient het raam wel open te kunnen anders werkt het niet dus niet geschikt bij vaste ruiten. Deze deurraam vlaggen worden verzonden inclusief 2 zeer stevige zuignappen die dus eenvoudig op iedere ruit en deur kunnen worden gemonteerd. De lange kant hangt buiten en de bovenkant sla je aan de bovenkant van het raam naar binnen. Je maakt dus de mee geleverde zuignappen aan de binnenkant vast en doet de ringen van de deurraamvlag eroverheen. Je moet de zuignap stevig aandrukken en nadat de ring van de deurraamvlag eroverheen zit de meegeleverde moer stevig aandraaien. Als je het goed hebt gedaan blijven de zuignappen zeer lang zitten. Als je het niet goed genoeg hebt gedaan komt het gelijk of snel los doe het dan nogmaals en druk de zuignap goed aan tijdens de montage en draai de moer goed aan. Deze unieke en universele vlag is dus te gebruiken als raamvlag en of deurvlag geschikt voor ieder raam of deur die breder is dan 55cm. Na montage valt de vlag aan de voorkant circa 120cm over de deur of het raam. Ook al is het raam minder hoog dan geeft dat niet de vlag zal dan gewoon voorbij de vensterbank gaan. Geen gereedschap nodig voor de montage. Deze deurraamvlag is gepatenteerd en mag niet worden nagemaakt. Dit geld zowel voor het model als voor het design. Uiteraard kunnen wij ook speciaal voor u raamdeurvlaggen maken met uw bedrukking geschikt voor uw reclame en of actie. Mail ons voor offerte. DR Deurraamvlag (R) is een geregistreerde en dus beschermde handelsnaam.

Direct uit voorraad leverbaar! Op werkdagen voor 16:00 besteld dezelfde dag nog verzonden. Zie ook al onze andere vlaggen en raam versiering.

De lange kant hangt buiten en de bovenkant sla je aan de bovenkant van het raam naar binnen. Je maakt dus de mee geleverde zuignappen aan de binnenkant vast en doet de ringen van de deurraamvlag eroverheen. Je moet de zuignap stevig aandrukken en nadat de ring van de deurraamvlag eroverheen zit de meegeleverde moer stevig aandraaien. Als je het goed hebt gedaan blijven de zuignappen zeer lang zitten. Als je het niet goed genoeg hebt gedaan komt het gelijk of snel los doe het dan nogmaals en druk de zuignap goed aan tijdens de montage en draai de moer goed aan. Deze unieke en universele vlag is dus te gebruiken als raamvlag en of deurvlag geschikt voor ieder raam of deur die breder is dan 55cm. Na montage valt de vlag aan de voorkant circa 120cm over de deur of het raam. Ook al is het raam minder hoog dan geeft dat niet de vlag zal dan gewoon voorbij de vensterbank gaan. Geen gereedschap nodig voor de montage. Deze deurraamvlag is gepatenteerd en mag niet worden nagemaakt. Dit geld zowel voor het model als voor het design. Uiteraard kunnen wij ook speciaal voor u raamdeurvlaggen maken met uw bedrukking geschikt voor uw reclame en of actie. Mail ons voor offerte. DR Deurraamvlag (R) is een geregistreerde en dus beschermde handelsnaam.

Direct uit voorraad leverbaar! Op werkdagen voor 16:00 besteld dezelfde dag nog verzonden. Zie ook al onze andere vlaggen en raam versiering.