Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Teken en versier je eigen vlag

Teken je eigen vlag en versier hem met vrolijke glitters en sjablonen. Met deze pakketten heb je alles in huis om je eigen vlag te maken. Of je nou een wimpel of een vlag wil maken. Wil je je vlag echt leuk versieren voeg dan een vrolijke sjablonenset toe aan je pakket. Ideaal voor een regenachtige middag thuis maar ook leuk in de tuin in de zon.

Teken je eigen vlag en versier hem met vrolijke glitters en sjablonen. Met deze pakketten heb je alles in huis om je eigen vlag te maken. Of je nou een wimpel of een vlag wil maken. Wil je je vlag echt leuk versieren voeg dan een vrolijke sjablonenset toe aan je pakket.

meer lezen »
Venster sluiten
Teken en versier je eigen vlag

Teken je eigen vlag en versier hem met vrolijke glitters en sjablonen. Met deze pakketten heb je alles in huis om je eigen vlag te maken. Of je nou een wimpel of een vlag wil maken. Wil je je vlag echt leuk versieren voeg dan een vrolijke sjablonenset toe aan je pakket. Ideaal voor een regenachtige middag thuis maar ook leuk in de tuin in de zon. Nadat je je vlag versiert hebt kan je deze direct hijsen in de vlaggenmast.

Nadat je je vlag versiert hebt kan je deze direct hijsen in de vlaggenmast.