Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
vlag West Papoea | Morgenster vlaggen vrij Papua 30x45cm

vlag West Papoea ofwel Morgenster 30x45cm ean: 7430439168164

€ 8,95 Incl. BTW € 7,40 Excl. BTW

Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*

Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
vlag West Papoea ofwel Morgenster 30x45cm , op schepen vooral gebruikt als gastenlandvlag....meer

vlag West Papoea ofwel Morgenster 30x45cm , op schepen vooral gebruikt als gastenlandvlag. Materiaal gemaakt van de beste kwaliteit vlaggenstof, met stevig koord en lus rondom gezoomd. Topkwaliteit voor op schepen. Deze vlag past perfect op een mooie vlaggenstok van 50 tot 60cm De mooiste gastenvlaggen van West Papoea en andere landen koop je bij Vlaggenclub! Wij hebben het grootste assortiment Morgenster vlaggen in alle formaten uit voorraad leverbaar. Laat zien dat je een graag geziene gast in West Papua (of fan van) bent met de vlaggen van Vlaggenclub. De vlag van West Papua heet ook wel de Morgenster. Deze vlag werd al gebruikt naast de Nederlandse vlag tijdens de bezetting door Nederland. Deze vlag werd voor het eerst officieel gehesen in 1961. De vlag wordt nu nog vooral gebruikt door de voorstanders van een vrij Papua.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "vlag West Papoea ofwel Morgenster 30x45cm"
24 jun. 2014

Bezwaar tegen uw begeleidende tekst bij het product, de Morgenstervlag

Met alle respect voor uw product, de Morgenster en datgene wat deze vlag symboliseert, maar ik maak toch bezwaar tegen uw gebruikte bewoording als begeleidende tekst. U noemt Nederland als "bezetter" van het toenmalige Nederlands Nieuw Guinea. Dit is een geheel verkeerde schets van zaken en neigt naar geschiedsvervalsing! Nieuw Guinea behoorde toen gewoon bij het Koninkrijk der Nederlanden. Om Nederland dan als bezettende natie te benoemen, zou hetzelfde zijn, als dat we nu Nederland als bezetters van Curacao en Aruba zouden beschouwen. Het zou u sieren, als u deze tekst zou corrigeren!

Geachte klant de tekst die wij gebruiken komt grotendeels van wikipedia, wij leveren vooral mooie vlaggen en vaak zijn dat vlaggen met een rijke geschiedenis.

Schrijf een Beoordeling:
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.