Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Zakelijk bestellen

Bij de Vlaggenclub leveren wij graag aan zakelijke klanten. Voor grote orders, repeterende orders en maatwerk vlaggen voor je bedrijf zijn er zakelijke afspraken mogelijk. Voor de voorwaarden kan je contact opnemen met de organisatie.

Het plaatsen van bestellingen maken we jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een aantal extra opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en offline & online op rekening te kopen.

We begrijpen dat je als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiele achtergrondcheck.

Razendsnelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten als je belt en op je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk een offerte. Is je bestelling voor 16 uur bij ons binnen en de artikelen zijn op voorraad gaan we ze dezelfde dag verzenden.

Eigen accountmanager

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedere zakelijke klant heeft een eigen accountmanager, die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie.

Kortingsmogelijkheden

We maken graag een offerte op maat. We bieden productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je wensen. Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt. Een offerteaanvraag doe je direct bij jouw account manager. In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de administratie.

Achteraf betalen

Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door te bellen of mailen naar jullie accountmanager, of via de website.

Telefoon: +31 (0)297 820999
E-mail: info@vlaggenclub.nl