Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Clubvlaggen

Clubvlaggen zijn de speciale vlaggen en wimpels van Vlaggenclub. De clubvlaggen zijn blanco vlaggen en wimpels, voorlopig in de kleuren wit, oranje, geel, rood, blauw en groen. Bij de clubvlaggen worden speciale textielmarkers verkocht waarmee je je eigen vlag kan maken. Er zijn speciale sets voor kinderen.

Clubvlaggen zijn de speciale vlaggen en wimpels van Vlaggenclub. De clubvlaggen zijn blanco vlaggen en wimpels, voorlopig in de kleuren wit, oranje, geel, rood, blauw en groen. Bij de clubvlaggen worden speciale textielmarkers verkocht waarmee je je eigen vlag kan maken.

meer lezen »
Venster sluiten
Clubvlaggen

Clubvlaggen zijn de speciale vlaggen en wimpels van Vlaggenclub. De clubvlaggen zijn blanco vlaggen en wimpels, voorlopig in de kleuren wit, oranje, geel, rood, blauw en groen. Bij de clubvlaggen worden speciale textielmarkers verkocht waarmee je je eigen vlag kan maken. Er zijn speciale sets voor kinderen. Echter zijn de blanco vlaggen met de speciale markers voor iedereeen geschikt. Denk aan het duidelijk maken van iedere boodschap zoals: te koop, welkom, hoera voor... enz. Ook zijn alle kleuren leverbaar als spandoek. Wil je een vlag of spandoek in een formaat of kleur die we nog niet hebben mail dan naar mail@vlaggenclub.nl, dan zorgen we ervoor dat je die vlag alsnog kunt bestellen. In ons clubgedeelte van deze site kan je, uiteraard gratis, lid worden en de door jou gemaakte vlag aan anderen laten zien. Vlaggen bestellen? Vlaggenclub! Laat zien dat je er bent!

Echter zijn de blanco vlaggen met de speciale markers voor iedereeen geschikt. Denk aan het duidelijk maken van iedere boodschap zoals: te koop, welkom, hoera voor... enz. Ook zijn alle kleuren leverbaar als spandoek. Wil je een vlag of spandoek in een formaat of kleur die we nog niet hebben mail dan naar mail@vlaggenclub.nl, dan zorgen we ervoor dat je die vlag alsnog kunt bestellen. In ons clubgedeelte van deze site kan je, uiteraard gratis, lid worden en de door jou gemaakte vlag aan anderen laten zien. Vlaggen bestellen? Vlaggenclub! Laat zien dat je er bent!