Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50
vlag geel 90x150cm Best Value

Gele vlag Geel 90x150cm Best Value ean: 7435217415469

€ 9,95 Incl. BTW € 8,22 Excl. BTW

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Beste prijs / kwaliteit
Gele vlag geel 90x150cm Best Value Deze vlag past het beste op een vlaggenstok met een lengte...meer

Gele vlag geel 90x150cm Best Value

Deze vlag past het beste op een vlaggenstok met een lengte van 150 - 200cm.

Materiaal is gemaakt van een iets dunnere vlaggenstof dan de standaard stof, rondom gezoomd, met twee ringen ter bevestiging. Wij leveren deze mooie budget vlaggen als alternatief voor de goedkope vlaggen die sommige leveranciers aanbieden. Die vlaggen zijn vaak van nylon, nylon is een minder goede stof voor vlaggen omdat deze onder invloed van UV-stralen afgebroken worden, dus sneller verouderen dan deze vlaggen van polyester. Alle goede vlaggen worden van polyester gemaakt. Deze zijn van een iets dunnere kwaliteit dan de standaardvlaggen, dit heeft als voordeel dat ze ook bij zachte wind mooi uitwaaien. Haal hem wel binnen bij windkracht 5 of harder anders slijt de vlag sneller.

Gele vlaggen hebben veel betekenissen o.a. in de racesport. Wij hebben gele vlaggen in ieder formaat uit voorraad leverbaar. Zie ook onze gele zwaaivlaggen of bijpassende vlaggenstok voor deze vlag.

De betekenis van een gele vlag op het strand

Een gele vlag staat voor gevaar. Het is gevaarlijk om te zwemmen en voorzichtigheid is geboden. Opblaasbare attributen zijn niet toegestaan.

De betekenis van een gele vlag op het formulie 1 circuit

De betekenis van een gele vlag op het formulie 1 circiuit is : Gevaar, niet inhalen. Bij 1 gele vlag betekent dat de safetycar zal wroren ingezet . Bij 2 gele vlaggen is er gevaar op de racelijn en mogen de coureurs elkaar niet passeren.