Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Handystick hulp voor insteken en uithalen vlaggenstok ean: 7430439165194

€ 24,95 Incl. BTW € 20,62 Excl. BTW

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Hoeveelheid Prijs per stuk
Prijs per stuk tot 5 stuks € 24,95 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 6 stuks € 23,95 Incl. BTW
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Beste prijs / kwaliteit
Handystick hulp voor insteken en uithalen vlaggenstok LET OP: ZONDER STOK, ENKEL HET...meer

Handystick hulp voor insteken en uithalen vlaggenstok

LET OP: ZONDER STOK, ENKEL HET OPZETSTUK!

De Handystick is de handigste hulp om eenvoudig uw vlaggenstok op hoogte in de vlaggenstokhouder te zetten en er weer uit te halen. Ideaal voor winkeliers. Dit scheelt veel tijd, moeite en rekwerk met alle risico's van dien. Zeer geschikt voor alle gevelvlaggen en winkelvlaggen en kioskvlaggen.

Deze handy stick is geschikt voor een stok van 30mm. Dat is de maat van vrijwel alle vlaggenstokken. De vlaggenhulp bij uitstek. Ookwel vlaggenstokuithaler genoemd. Deze handystick wordt geleverd zonder stok. De lengte van de stok dient circa 1m1-1,3m1 korter te zijn dan de hoogte van de vlaggenstokhouder op de gevel. Dit product heet ook wel vlaggen in en uithaler.

Een handystick wordt ookwel een vlaggenstok opsteker genoemd of vlaggenstok uithaler of insteker. Aan het begin zal het nog best lastig zijn de vlaggenstok met deze handystick goed in de houder te krijgen. Zie het als een behendigheid spel en ook het evenwicht bewaren is lastig. Maar uiteindelijk is het even oefenen en dan is het niet moeilijk meer. En altijd veiliger dan op een kruk of trap gaan staan. Vlaggenstok uithaler voor gevelvlaggen. Zorg dat u niet diegene bent die van de trap valt om uw vlag uit te hangen. Bestel direct deze handige handystick zodat u eenvoudig uw vlag buiten kan hangen.

Bij Vlaggenclub kunt u voordelig uw Handystick vlaggenstokken en uw vlaggen kopen. Ookwel vlagafnemer of vlaguithaler genoemd.

Let op: onze prijzen zijn inclusief BTW, terwijl veel concurrenten prijzen aangeven exclusief BTW. Wij zijn vrijwel altijd goedkoper!

Direct uit voorraad leverbaar! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.