Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
KNRM wimpel 20x30cm editie 2024

KNRM wimpel 20x30cm editie 2024 ean: 7435127662672

€ 11,10 Incl. BTW € 9,17 Excl. BTW

Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*

Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
KNRM vlag 20x30cm 2024 jaarwimpel Editie 2024 200 jaar KNRM vlag Mooie kleine KNRM vlag...meer

KNRM vlag 20x30cm

2024 jaarwimpel Editie 2024 200 jaar KNRM vlag

Mooie kleine KNRM vlag 20x30cm editie 2024 200 jaar KNRM feest vlag. Eindelijk op veler verzoek zijn ze er weer de kleinere versie. Het voordeel van deze kleiner wimpels is dat ze minder snel tegen de verstaging stuk slaan. En voor veel boten zeker voor zeilboten tot een lengte van 10 meter zijn ze groot zat. Deze vlaggen zijn gemaakt van de beste kwaliteit vlaggendoek. Het goede werk van de vele vrijwilligers bij de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) kent u natuurlijk al. Jaarlijks doen vele watersporters in nood een beroep op de KNRM. En ook jaarlijks doet de KNRM een beroep op u om het werk van de KNRM te helpen door bijvoorbeeld Redder aan de wal te worden. Nu kunt u ook overal laten zien dat u het werk van de KNRM steunt, door een KNRM wimpel 2024 200 jaar KNRM in de top te hijsen. Ziet er vrolijk uit, laat zien uit welke hoek de wind waait en u laat meteen zien dat u staat voor veiligheid op het water. Bij aankoop van deze wimpel ofwel vaantje van de KNRM gaat er € 5,00 naar de KNRM Wij verkopen deze wimpeltjes dus belangenloos om de KNRM te steunen.

Zelf varen wij ook dus weten wij goed wat voor goed en belangrijk werk de KNRM doet. Koop deze KNRM wimpel samen met uw andere vlaggen, gastenlandvlaggen of met ons speciale vlaggenclub pakketten voor het maken van je eigen vlag en bespaar op uw verzendkosten. Wij leveren ook alle soorten vlaggenstokken voor alle soorten schepen. Laten wij hopen dat u de KNRM Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij niet nodig zal hebben. Maar mocht u ooit gered moeten worden wil u toch niet dat u de beste mannen en vrouwen die u komen redden niet op zijn minst een beetje heeft ondersteund door jaarlijks een wimpeltje te kopen. Laat zien dat je er bent met de vlaggen van Vlaggenclub. Vlaggenclub is de grootste webwinkel in vlaggen en is gespecialiseerd in alle vlaggen voor de watersport Ook leuk om kado te geven of te krijgen. Deze vlag kan levens redden. Uiteraard maken wij ook graag de verenigings wimpels en vlaggen van uw club met uw logo. Mail ons voor offerte.

Direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 16:00 besteld dezelfde dag nog uw KNRM vlag en andere vlaggen verzonden.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "KNRM wimpel 20x30cm editie 2024"
Schrijf een Beoordeling:
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.