Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Koningsdag feestversiering

Vlaggenclub heeft de beste kwaliteit feestversiering. Zo hebben wij nylon oranje vlaggenlijnen, die bij harde wind nauwelijks geluid maken en in de zon niet verkleuren, in tegenstelling tot sommige PE vlaggenlijnen van concurrenten. Ook voor oranje borden, bekers en bestek zit je goed bij Vlaggenclub.

Vlaggenclub heeft de beste kwaliteit feestversiering. Zo hebben wij nylon oranje vlaggenlijnen, die bij harde wind nauwelijks geluid maken en in de zon niet verkleuren, in tegenstelling tot sommige PE vlaggenlijnen van concurrenten.

meer lezen »
Venster sluiten
Koningsdag feestversiering

Koningsdag feestversiering voor het leukste Oranjefeest.

Vlaggenclub heeft de beste kwaliteit feestversiering. Zo hebben wij nylon oranje vlaggenlijnen, die bij harde wind nauwelijks geluid maken en in de zon niet verkleuren, in tegenstelling tot sommige PE vlaggenlijnen van concurrenten. Ook voor oranje borden, bekers en bestek zit je goed bij Vlaggenclub. Uiteraard waren wij al Oranje versiering specialist tijdens Koninginnedag maar ook voor koningsdag. Ook vele grote Oranjeverenigingen bestelden al bij Vlaggenclub. Vele straten zijn al versierd met onze Oranje feestversiering. Laat zien dat je van Oranje en Koninginsdag houdt!

Uiteraard waren wij al Oranje versiering specialist tijdens Koninginnedag maar ook voor koningsdag. Ook vele grote Oranjeverenigingen bestelden al bij Vlaggenclub. Vele straten zijn al versierd met onze Oranje feestversiering. Laat zien dat je van Oranje en Koninginsdag houdt!