Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Uitvaartstoetvlaggen set 2 stuks rouwstoet autovlaggen

Rouwstoet vlaggen - zwarte stok | 2 stuks ean: 7430439099024

€ 19,90 Incl. BTW € 16,45 Excl. BTW

Levertijd 10 1- 3 werkdagen

Hoeveelheid Prijs per stuk
Prijs per stuk tot 9 stuks € 19,90 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 18,90 Incl. BTW
Levertijd 10 werkdagen
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
Set van twee rouwstoetvlaggen met zwarte stok Rouwstoet vlaggen zijn nodig om voorrang te...meer

Set van twee rouwstoetvlaggen met zwarte stok

Rouwstoet vlaggen zijn nodig om voorrang te krijgen op een gelijkwaardige kruising. Met deze speciale rouwvervoer autovlaggen gelden speciale voorrangregels waardoor de rouwstoet niet snel meer kan worden onderbroken. Hierdoor krijgt men een respectvollle ononderbroken begrafenisstoet. Overige deelnemers in het hedendaagse drukke verkeer herkennen van verre iedere deelnemer van een uitvaartstoet, uit respect houdt men voldoende afstand zodat de stoet niet meer verstoordt wordt. Met onze rouwstoetvlaggen maakt u duidelijk onderscheid tussen deelnemers van de rouwstoet en het overig verkeer. Tevens doen de rouwvervoer vlaggen dienst als herkenning tussen de particuliere volgauto's onderling. Vanuit alle richtingen is in één oogopslag duidelijk welke auto's aan de stoet deelnemen. Mocht er toch een onderbreking van de rouwstoet plaatsvinden is dit voor alle verkeer duidelijk, tevens kunnen ook de deelnemers van de rouwstoet hierdoor van verre herkennen en dus sneller weer aansluiten. De gehele stoet zal met deze speciale rouwstoet autovlaggen met respect zijn bestemming bereiken. Alleen  bij gebruik van deze officiële rouwstoetvlaggen, op alle auto's, zal tijdens een uitvaart de stoet op gelijkwaardige kruisingen wettelijk niet meer doorsneden mogen worden door het overige verkeer.

Voor de officiele voorrangsregels verwijzen wij u naar de wettelijke regels die van kracht zijn. Iedere volgauto en personenauto dient te zijn voorzien van een autovlag aan bijde zijden. Vandaar dat wij ze ook per set van twee stuks verkopen. Maximale snelheid 80km/u. Bestel uw rouwstoetvlaggen vooraf bij Vlaggenclub. Uit voorraad leverbaar.

Let op er zijn enkele luxe auto's op de markt met gelaagde portierruiten. Daarvan zijn de glaslagen zo dun dat die gemakelijk kunnen barsten. Wij adviseren dus deze autovlaggen niet te gebruiken op portier ruiten van gelaagd glas. Naar onze mening zouden juist die auto merken u moeten waarschuwen dat hun auto niet geschikt is. Maar voor de zekerheid geven wij die waarschuwing ook.

Uitvaartondernemer? Vraag naar onze speciale voordeelprijzen! Zie vlaggenclub.nl/zakelijk-bestellen

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rouwstoet vlaggen - zwarte stok | 2 stuks"
Schrijf een Beoordeling:
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.