Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50
vlaggenlijn st. patricks's day 6m

St Patricks day vlaggenlijn saint patrick 6m ean: 7435127361391

€ 3,75 Incl. BTW € 3,10 Excl. BTW

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Beste prijs / kwaliteit
St. Patricksday vlaggenlijn saint patrick 6m Kleed uw Saint patrick's day feest of festival...meer

St. Patricksday vlaggenlijn saint patrick 6m

Kleed uw Saint patrick's day feest of festival aan met deze mooie vlaggenlijn en met andere Ierse vlaggen van de vlaggenclub.

Elk jaar op 17 maart kleurt Ierland groen in verband met St. Patricks day! Maar wat is St. Patricks day precies en vieren we dit ook in Nederland? Het begint met Saint Patrick (Patricius), is de beroemdste beschermheilige van Ierland, die het christendom naar Ierland bracht. Als 16 jarige jongen werd hij door heidenen als slaaf naar Ierland gebracht. Later volgde hij een priesteropleiding en kreeg de opdracht om de heidense Ieren te kerstenen. Een moeilijke klus, aangezien de katholieke Britten neerbuigend naar hem keken door zijn lagere achtergrond en de Ierse mensen hem wantrouwden. Toch stichtte hij honderden kerken. Hij stierf op 17 maart 461. Ronde de 7e eeuw is er een cultus om St Patrick opgebouwd en geldt hij vandaag de dag als de heilige van Ierland bij uitstek.

Voor St. Patrick's day kunt u bij Vlaggenclub.nl naast Ierse vlaggen ook verschillende Ierse feestversiering en vlaggenlijnen bij ons kopen. Wij beschikken een groot assortiment vlaggen en feestversiering. Zo leveren wij ook vlaggenlijnen, zwaaivlaggen, ballonnen en brandvertragende guirlandes in de kleuren van de Ierse vlag. Voor een Iers feestje, borrel of voor de viering van St. Patrick's day.