Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Vlaggen Brits Indische Oceaan

Vlaggen van de Brits Indische Oceaan goedkoop kopen bij Vlaggenclub! De Brits Indische Oceaan is de op twee na grootste oceaanindeling ter wereld en bestrijkt 70.560.000 km 2 (27.240.000 sq mi) (ongeveer 20% van het water op het aardoppervlak). [3] Het wordt begrensd door Azië in het noorden, in het westen door Afrika , in het oosten door Australië , en in het zuiden door de Zuidelijke Oceaan of, afhankelijk van de definitie, door Antarctica .

Vlaggen van de Brits Indische Oceaan goedkoop kopen bij Vlaggenclub! De Brits Indische Oceaan is de op twee na grootste oceaanindeling ter wereld en bestrijkt 70.560.000 km 2 (27.240.000 sq mi) (ongeveer 20% van het water op het aardoppervlak).

meer lezen »
Venster sluiten
Vlaggen Brits Indische Oceaan

Vlaggen van de Brits Indische Oceaan goedkoop kopen bij Vlaggenclub! De Brits Indische Oceaan is de op twee na grootste oceaanindeling ter wereld en bestrijkt 70.560.000 km 2 (27.240.000 sq mi) (ongeveer 20% van het water op het aardoppervlak). [3] Het wordt begrensd door Azië in het noorden, in het westen door Afrika , in het oosten door Australië , en in het zuiden door de Zuidelijke Oceaan of, afhankelijk van de definitie, door Antarctica . [4] De Indische Oceaan is vernoemd naar India . [5] [6] Riep de Sindhu Mahasagara of de grote zee van de Sindhu bij de oude Indianen , deze oceaan werd afwisselend Hindoe Oceaan, Indische Oceaan, etc. in verschillende talen genoemd. De Indische Oceaan was ook eerder bekend als de Oostelijke Oceaan. [5] De term was nog steeds in gebruik tijdens het midden van de 18e eeuw.

[4] De Indische Oceaan is vernoemd naar India . [5] [6] Riep de Sindhu Mahasagara of de grote zee van de Sindhu bij de oude Indianen , deze oceaan werd afwisselend Hindoe Oceaan, Indische Oceaan, etc. in verschillende talen genoemd. De Indische Oceaan was ook eerder bekend als de Oostelijke Oceaan. [5] De term was nog steeds in gebruik tijdens het midden van de 18e eeuw.