Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Vlaggenlijn Vrolijke kleuren 20 meter BRANDVERTRAGEND

Vlaggenlijn Vrolijke kleuren - 20 meter | Brandvertragend ean: 8714572226813

€ 6,95 Incl. BTW € 5,74 Excl. BTW

Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*

Hoeveelheid Prijs per stuk
Prijs per stuk tot 11 stuks € 6,95 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 12 stuks € 6,75 Incl. BTW
Prijs per stuk vanaf 48 stuks € 6,50 Incl. BTW
Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
Vlaggenlijn Vrolijke kleuren 20 meter BRANDVERTRAGEND Deze Vlaggenlijn Vrolijke kleuren...meer

Vlaggenlijn Vrolijke kleuren 20 meter BRANDVERTRAGEND

Deze Vlaggenlijn Vrolijke kleuren 20meter B1 BRANDVERTRAGEND worden ook wel brandwerend genoemd. Deze vrolijk gekleurde vlaggenlijnen worden veel in Horeca, Scholen gebruikt en in openbare gelegenheden waar men verplicht is Brandwerende feestversiering te gebruiken. Door de extra lange lengte is het makkelijker de ruimte in 1 keer te overspannen. Zeer populair voor gebruik tijdens Carnaval en andere feesten. Door de lengte van deze extra lange vlaggenlijn zijn deze extra goed te gebruiken om zalen te overspannen. Zeer geschikt voor Horeca en Carnaval. Totale lengte 20 meter lang. B1 Brandvertragend wordt ook wel brandwerend of brandveilig genoemd. Laat zien dat je van gezelligheid houdt met deze vrolijk gekleurde vlaggenlijn! Wel zo veilig idee dat ze niet zo maar vlam kunnen vatten. Zeer geschikt voor gebruik binnen. Buiten alleen beschut te gebruiken onder een afdak of in een tent. De kleuren op deze feestversiering zijn vrolijke kleuren steeds afwisselend. De puntvlaggen zijn formaat 20x30cm er zitten veel vlaggetjes aan een slinger. De vlaggetjes zijn gemaakt van een speciaal kunststof dat vlamdovend is. Door de extra lange lengte van 20 meter lang hangen ze ook snel op en ben je sneller klaar met het ophangen van je feestversiering.

Alle Brandvertragende feestversiering voordelig en snel online bestellen in onze webshop. Het grootste assortiment Brandvertragende feestversiering en vlaggenlijnen van Nederland. 

Bestel nu voordelig bij Vlaggenclub! Direct uit eigen voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 16:00 besteld dezelfde dag nog verzonden. Doorgaans de volgende werkdag uw brandvertragende versiering in huis.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Vlaggenlijn Vrolijke kleuren - 20 meter | Brandvertragend"
Schrijf een Beoordeling:
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.