Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Zakelijk korting

Korting voor particulieren

Onze producten zijn al zeer scherp geprijsd maar toch hebben we regelmatig acties met nog extra korting op het gehele assortiment. Wil je op de hoogte blijven van onze laatste kortingsacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de actiecodes direct in je e-mail. Wij hebben geen doorlopende acties met korting op je bestelling in tegenstelling wat sommige websites communiceren.

Korting voor zakelijke klanten

Wil je een product in grote aantallen inkopen of wil je regelmatig een bestelling plaatsen? In dat geval is het goed mogelijk dat je in aanmerking komt voor scherpere prijzen dan die wij in de webshop hanteren. Neem in dat geval altijd contact op met onze klantenservice. Je krijgt een persoonlijke account manager die je advies op maat zal geven en een passende offerte - met korting - zal sturen. De vuistregel is dat hoe groter je bestelling is hoe groter de staffelkorting is die je ontvangt. 

Je kan altijd kennis maken met onze account managers door de telefoon te pakken en gewoon te bellen. In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de administratie.