Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Karabijnhaak

Met een karabijnhaak bevestig je een vlak makkelijk en snel aan een vlaggenstok of vlaggenmast. Karabijnhaken zijn er in vele soorten en maten. Bekijk ons aanbod karabijnhaken en vind de karabijnhaak voor jouw vlag. Als je jouw karabijnhaak er niet tussen staat dan kan onze klantenservice je vast helpen.

Met een karabijnhaak bevestig je een vlak makkelijk en snel aan een vlaggenstok of vlaggenmast. Karabijnhaken zijn er in vele soorten en maten. Bekijk ons aanbod karabijnhaken en vind de karabijnhaak voor jouw vlag.

meer lezen »
Venster sluiten
Karabijnhaak

Met een karabijnhaak bevestig je een vlak makkelijk en snel aan een vlaggenstok of vlaggenmast. Karabijnhaken zijn er in vele soorten en maten. Bekijk ons aanbod karabijnhaken en vind de karabijnhaak voor jouw vlag. Als je jouw karabijnhaak er niet tussen staat dan kan onze klantenservice je vast helpen. Dankzij de vele partners van de Vlaggenclub kunnen wij snel jouw formaat karabijnhaak bestellen en bij je thuis leveren.

Dankzij de vele partners van de Vlaggenclub kunnen wij snel jouw formaat karabijnhaak bestellen en bij je thuis leveren.