Gratis verzending vanaf €50
+31 (0)297 820999
Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Nederlandse vlag

Nederlandse vlag

Nederlandse vlag kopen

Nu is de tijd om een Nederlandse vlag te kopen. Boven elk officieel gebouw wappert de nationale vlag al in het buitenland, in Nederland was dit tot kort geleden niet zo. Vaak moest je namelijk in Nederland erg goed zoeken om onze nationale vlag ergens te zien. Nu zal dat anders zijn, in de tweede kamer en in de gemeenteraden zal de Nederlandse vlag nu prompt aanwezig zijn.

Waarom zou ik een Nederlandse vlag kopen?

Als Nederlander hoor je natuurlijk altijd een Nederlandse vlag in huis te hebben. Het is namelijk aan te raden om voor 4 mei een Nederlandse vlag te kopen. De vlag hangt namelijk op dodenherdenking halfstok. Hiermee herdenkt Nederland de slachtoffers die stierven sinds de tweede wereldoorlog. Ook voor de dag erna is het zeer handig om een vlag te kopen. Op 5 mei, Bevrijdingsdag hangt de vlag namelijk aan de top van de vlaggenmast. Hiermee wordt de bevrijding van Nederland gevierd.

Welke afweging moet ik maken bij het kopen van een Nederlandse vlag?

Bij het kopen van een Nederlandse vlag dien je rekening te houden met het soort vlag dat je kunt kopen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken om een Nederlandse vlag te kopen voor aan de vlaggenmast. Maar er zijn natuurlijk ook andere alternatieven zoals: Tafelvlaggen, vlaggenlijnen, autovlaggen en natuurlijk zwaaivlaggetjes. Als u een Nederlandse vlag koopt dan is het materiaal natuurlijk ook erg belangrijk. Tegenwoordig worden Nederlandse vlaggen vaak gemaakt van Spunpoly, omdat dit zeer robuust materiaal is. Vroeger werden vlaggen vooral van katoen gemaakt echter was de levensduur van dit materiaal een stuk korter.

Nederlandse vlag kopen bij Vlaggenclub

Koop uw Nederlandse vlag online bij Vlaggenclub! Bij Vlaggenclub vindt u de vlag van Nederland tegen lage prijzen, uiteraard zijn de vlaggen van hoge kwaliteit. Wilt u beschikken over een Nederlandse vlag die bij Vlaggenclub vandaan komt, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en veilig een vlag van Nederland kopen via de webshop. Vlaggenclub is de grootste webwinkel in Nederland voor al uw Nederlandse vlaggen en vlaggenstokken.

Vlag van Nederland kopen?

Wilt u een vlag van Nederland kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, op deze website van Vlaggenclub kunt u verschillende soorten en maten Nederlandse vlaggen kopen. U kunt hierbij denken aan Nederlandse tafelvlaggen, puntvlaggen, vlaggenlijnen, autovlaggen, fietsvlaggen, papieren zwaaivlaggetjes en natuurlijk grote en kleine Nederlandse vlaggen. De grote en kleine vlaggen zijn van topkwaliteit materiaal namelijk Spunpoly. Spunpoly is het meest gebruikte materiaal voor vlaggen, doordat Spunpoly erg robuust is en hierdoor duurzaam 160gr/m2 en tevens door de structuur lijkt op het vroeger veel gebruikte katoen. Een vlag van Nederland is bij Vlaggenclub beschikbaar in verschillende maten, het kleinste formaat is 20x30 cm en de grootste Nederlandse vlag is 300x450 cm. Mocht uw gewenste maat niet beschikbaar zijn in het assortiment van Vlaggenclub, neem dan contact op via mail@vlaggenclub.nl. Via deze manier kunt u een prijsopgave ontvangen over uw gewenste maat. Laat zien dat je er bent met een vlag van Nederland van Vlaggenclub.

Nederlandse vlag kopen bij de vlaggen specialist: Vlaggenclub.nl

Een Nederlandse vlag kopen bij Vlaggenclub.nl is zeer snel en gemakkelijk. Bij Vlaggenclub vind u de Nederlandse vlag die u zoek tegen een zeer voordelige prijs. Daarnaast zijn de Vlaggen van zeer hoge kwaliteit. Vlaggenclub.nl is de grootste webwinkel in Nederland gespecialiseerd in Nederlandse vlaggen. Heeft u vragen over een (specifieke) Nederlandse vlag bij Vlaggenclub? Neem dan contact op via info@vlaggenclub.nl of neem contact op via deze link.

Symbolische betekenis van de Nederlandse vlag

Het rood, wit en blauw, de kleuren van de vlag van Nederland zal nooit meer verloren gaan met de Nederlandse vlaggen van Vlaggenclub. De vlag van Nederland staat symbool voor de eenheid én onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden. De Nederlandse vlag worden zowel op het land op zee gebruikt als civiele vlag. Daarnaast wordt de vlag van Nederland ook gebruikt als oorlogsvlag en dienstvlag. In Nederland is er een officieel protocol de Nederlandse vlag uit te hangen. Iedereen wordt gevraagd dit strict protocol te volgen, maar is niet verplicht deze ook daadwerkelijk op te volgen wanneer personen dit niet willen. Het protocol vindt u hieronder: ● Het hijsen van de vlag van Nederland gebeurt in de ochtend, bij zonsondergang wordt de vlag neergehaald, ● De Nederlandse vlag mag de grond niet aanraken, ● De vlag van Nederland wordt niet versierd (bijvoorbeeld door een schooltas), ● Oranje wimpels worden alleen gebruikt bij verjaardagen van leden van het Koninklijke Huis én op Koningsdag.

Een Nederlandse vlag kopen is eigenlijk altijd een goed idee

Ook voor minder officiële gelegenheden is het kopen van een Nederlandse vlag natuurlijk erg leuk. Zo is de vlag altijd een zeer grote aanwinst wanneer het Nederlandse elftal speelt. Hang de vlag op voor je huis of hang hem achter het raam. Omdat de Nederlandse vlag op veel plekken kan worden gehangen kopen veel mensen meerdere vlaggen. Maar een Nederlandse vlag is natuurlijk voor veel meer momenten te gebruiken. Zo kun je de vlag uithangen wanneer je dochter/zoon slaagt. Of wanneer koningsdag weer plaatsvind.

Complete set Nederlandse vlag met wimpel stok en houder kopen

Complete set Nederlandse vlag pakket met Oranje wimpel vlaggenstok en aluminium gevelstokhouder kan je het voordeligst kopen bij Vlaggenclub. Met tevens het gratis gepatenteerde en simpele hang je vlag eenvoudig halfstok erbij gevelerd. Geen andere vlaggen centrale leverde ooit een complete set voor deze laagste prijs en ook nimmer zo compleet. Wij zijn niet voor niets de leukste en voordeligste vlaggen centrale van Nederland. Nederlande vlag 100x150cm s65gr/m2 spunpoly banen vlag. Samen met houten witte houten gevelstok lengte 200cm met Oranje knop. Met Oranje wimpel met stokje en stevige luxe aluminium gevelstokhouder. En de meest praktische hang je vlag halfstok oplossing.

Artikelen 1 tot 60 van 109 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 60 van 109 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2