Gratis verzending vanaf €50
+31 (0)297 820999
Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Friesland

Friesland

Friese vlag kopen

 

Friesland is voornamelijk gekenmerkt door een open landschap en de waterrijke omgeving. De Friese vlag krijgt in de 19e eeuw zijn vaste vorm. Kom je uit Friesland, dan mag de Friese vlag in jou huishouden niet ontbreken.

 

Welke afweging moet ik maken bij het kopen van een Friese vlag?

Bij het kopen van de Friese vlag moet je rekening te houden met het soort vlag dat je kunt kopen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken om een Friese vlag te kopen voor aan de vlaggenmast. Maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden zoals: Tafelvlaggen, vlaggenlijnen, autovlaggen en natuurlijk zwaaivlaggetjes. Als u een Friese vlag koopt dan is het materiaal natuurlijk ook erg belangrijk. Tegenwoordig worden Nederlandse vlaggen vaak gemaakt van Spunpoly, omdat dit zeer robuust materiaal is. Vroeger werden vlaggen vooral van katoen gemaakt echter was de levensduur van dit materiaal een stuk korter.

 

Friese vlag kopen bij Vlaggenclub

 

Koop uw Friese vlag online bij Vlaggenclub! Bij Vlaggenclub vindt u de vlag van Friesland tegen lage prijzen, uiteraard zijn de vlaggen van hoge kwaliteit. Wilt u beschikken over een Friese vlag die bij Vlaggenclub vandaan komt, dan bent u hier aan het goede adres. U kunt gemakkelijk en veilig een vlag van Nederland kopen via de webshop. Vlaggenclub is de grootste webwinkel in Nederland voor al uw Nederlandse vlaggen en vlaggenstokken.

 

Symbolische betekenis van de Friese vlag

 

Er zit veel symboliek achter de vlag van Friesland. De Vlag van Friesland bestaat uit vier witte en drie donkerblauwe banen, diagonaal gelegen. In de witte banen liggen rode pompeblêden. Het verhaal daarachter zou zijn dat de zeven rode pompeblêden zouden verwijzen naar de zeven Friese Zeelanden, die door drie waterstormen van elkaar gescheiden zijn.

 

Friese vlag kopen bij de vlaggen specialist: Vlaggenclub.nl

 

Bij Vlaggenclub.nl vind u de Friese vlag die u zoekt tegen een zeer voordelige prijs. Tevens is de kwaliteit van de vlaggen van een absoluut hoog niveau. De Friese vlag is verkrijgbaar in diverse formaten. Bij vlaggenclub kunt u voordelig alle formaten Friese vlaggen en wimpels lopen. Wij leveren snel en uit voorraad. Mocht uw formaat vlag of wimpel van er niet bij staan mail dan naar mail@vlaggenclub.nl voor een prijsopgave. Alle formaten zijn mogelijk. En altijd gratis advies. 

Wij zijn de Friese Vlaggen Centrale van de provincie Friesland. Koop uw Friesche vlag en wimpel voordelig bij Vlaggenclub en laat zien dat u een echte Fries bent!

26 artikel(en)

26 artikel(en)