Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75

Rouwstoet vlag met koord en lus ean: 7430439496410

€ 9,95 Incl. BTW € 8,22 Excl. BTW

Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*

Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Beste prijs / kwaliteit
Rouwstoetvlag met koord en lus Rouwstoet vlag met koord en lusje. Stijve vlag met koord en...meer

Rouwstoetvlag met koord en lus

Rouwstoet vlag met koord en lusje. Stijve vlag met koord en lusje aan beide zijden bedrukt conform de wetteijke voorschriften. Te gebruiken bij uitvaarten. Rouwstoet vlaggen zijn nodig om voorrang te krijgen op een gelijkwaardige kruising. Met deze speciale rouwvervoer autovlaggen gelden speciale voorrangregels waardoor de rouwstoet niet snel meer kan worden onderbroken. Hierdoor krijgt men een respectvollle ononderbroken begrafenisstoet. Andere verkeersdeelnemers zien dankzij deze rouwstoet vlaggen, op alle auto's van de rouwstoet, duidelijk dat het om een rouwstoet gaat. Daardoor zullen ze al snel geneigd zijn voorrang aan de stoet te verlenen, zelfs al zou de stoet geen voorrang hebben. Doordat iedereen die aan de rouwstoet deelneemt volgens de wettelijke voorschriften twee vlaggen voert kunnen de deelnemers van de stoet elkaar zelf onderling ook beter herkennen en dus, mocht er onverhoopt toch een onderbreking ontstaan de rouwstoet sneller weer terugvinden en aansluiten. Het overige verkeer zal dit gedrag van de volgauto's beter begrijpen en dus ook makkelijker accepteren. Gelet op de 1 juli 2010 aangepaste verkeerswet is het voeren van het voorgeschreven herkenningsteken, zijnde twee rouwstoetvlaggen per voertuig in de stoet noodzakelijk voor het verkrijgen van voorrang op gelijkwaardige kruisingen.

Voor de officiele voorrangsregels verwijzen wij u naar de wettelijke regels die van kracht zijn. Iedere volgauto en personenauto dient te zijn voorzien van een autovlag aan beide zijden. Maximale advies snelheid 30km/u. (Let wel ze blijven veilig bij hogere snelheid maar slijten dan wel harder) Bestel uw rouwstoetvlaggen vooraf bij Vlaggenclub. Uit voorraad leverbaar. Autovlag rouwvervoer

Deze stoetvlaggen zijn uitgebreid getest. Vlaggenclub is echter niet aansprakelijk indien ze in welk opzicht dan ook niet zouden voldoen.

Uitvaartondernemer? Vraag naar onze speciale voordeelprijzen! Zie www.vlaggenclub.nl/zakelijk-bestellen

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rouwstoet vlag met koord en lus"
Schrijf een Beoordeling:
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.