Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Seinvlaggen

Seinvlaggen voor onderlinge communicatie tussen schepen. Alle seinvlaggen zijn in alle formaten leverbaar, mail naar mail@vlaggenclub.nl voor een concurrerende prijsopgave. Deze internationale seinvlaggen en seinwimpels worden niet alleen gebruikt voor de communicatie onderling. Ze worden vooral nog op het water gebruikt bij alle soorten zeilwedstrijden en andere wedstrijden op het water en op zee.

Seinvlaggen voor onderlinge communicatie tussen schepen. Alle seinvlaggen zijn in alle formaten leverbaar, mail naar mail@vlaggenclub.nl voor een concurrerende prijsopgave. Deze internationale seinvlaggen en seinwimpels worden niet alleen gebruikt voor de communicatie onderling.

meer lezen »
Venster sluiten
Seinvlaggen

Seinvlaggen voor onderlinge communicatie tussen schepen. Alle seinvlaggen zijn in alle formaten leverbaar, mail naar mail@vlaggenclub.nl voor een concurrerende prijsopgave. Deze internationale seinvlaggen en seinwimpels worden niet alleen gebruikt voor de communicatie onderling. Ze worden vooral nog op het water gebruikt bij alle soorten zeilwedstrijden en andere wedstrijden op het water en op zee. Vele seinvlaggen hebben naast hun standaard betekenis ook een specifike betekenis tijdens een zeilwedstrijd. Wij leveren alle wedstrijd vlaggen die gebruikt worden in de watersport. Naast de seinvlaggen zijn dat ook bijvoorbeeld een rode en oranje puntvlag en bijvoorbeeld groene rode en zwarte vlaggen zie ook elders op de website. En speciaal voor de wedstrijdleiding maken wij de speciale Jury RC Pers en andere speciale vlaggen meestal als maatwerk. Mail ons indien u een offerte nodig heeft voor specifieke vlaggen. Alle seinvlaggen in alle formaten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Vele seinvlaggen hebben naast hun standaard betekenis ook een specifike betekenis tijdens een zeilwedstrijd. Wij leveren alle wedstrijd vlaggen die gebruikt worden in de watersport. Naast de seinvlaggen zijn dat ook bijvoorbeeld een rode en oranje puntvlag en bijvoorbeeld groene rode en zwarte vlaggen zie ook elders op de website. En speciaal voor de wedstrijdleiding maken wij de speciale Jury RC Pers en andere speciale vlaggen meestal als maatwerk. Mail ons indien u een offerte nodig heeft voor specifieke vlaggen. Alle seinvlaggen in alle formaten zijn direct uit voorraad leverbaar.