Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €50

Wat voor provincie vlaggen?

Als u op zoek bent naar provincie vlaggen kunt u stoppen met zoeken. In de webshop wordt het grootste assortiment aan provincie vlaggen aangeboden. In de webshop van Vlaggenclub kunt u provincie vlaggen kopen van alle provincies in Nederland: ● Drenthe, ● Flevoland, ● Friesland, ● Gelderland, ● Groningen, ● Limburg, ● Noord-Brabant, ● Noord-Holland, ● Overijssel, ● Utrecht, ● Zeeland, ● Zuid-Holland.

Als u klikt op een willekeurige provincie in de webshop van Vlaggenclub kunt u zien dat er niet alleen provincie vlaggen worden verkocht in verschillende maten, maar ook tafelvlaggen, vlaggetjes, puntvlag, wimpels in verschillende maten, windsocks, gardensets, zwaaivlaggen, vlaggenlijnen, autovlaggen en fan-doeken. Ontbreekt er volgens u een provincie vlag in het assortiment? Laat het ons dan weten via mail@vlaggenclub.nl. Wij zullen dan voor u nagaan of het mogelijk is om de gewenste provincie vlag voor u te ontwerpen.

Provincie vlaggen kopen bij Vlaggenclub?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere provincie vlaggen? U kunt makkelijk, snel én veilig provincie vlaggen kopen bij Vlaggenclub. Indien u gratis lid wordt van Vlaggenclub (zonder enige verplichtingen). U zult dan bij elke bestelling 10% korting ontvangen. De korting wordt berekend wanneer u de bestelling gaat afrekenen. Uiteraard zullen wij uw gegevens beschermen en deze nooit aan derden verstrekken. Wacht niet langer, word lid van Vlaggenclub en koop provincie vlaggen met 10% korting!

Contact

Ook als u in het buitenland woont, kunt u “gewoon” bij Vlaggenclub uw provincie vlaggen bestellen. Vlaggenclub levert namelijk wereldwijd! Vlaggenclub werkt met drie tarieven voor verzendkosten. Dit zijn kleine pakketten (€3,95) en grote pakketten (€5,50) beiden passen door de brievenbus. Dan is er ook nog het grootste pakket (€7,95), deze past niet door de brievenbus. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen van de provinciale vlaggen, wordt uw verzending twee werkdagen erna verzonden naar het gewenste adres. Vaak zijn de items in het assortiment binnen twee weken leverbaar. Mochten uw provincie vlaggen niet meer op voorraad zijn, dan krijgt u hier binnen twee werkdagen bericht over.

Heeft u nog vragen over provincie vlaggen? Dan kunt u een e-mail versturen naar mail@vlaggenclub.nl. Ook kunt u contact opnemen via deze pagina. De medewerkers van Vlaggenclub helpen u graag verder met uw vragen.