Gratis verzending vanaf €50
+31 (0)297 820999
Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Noord-Holland

Noord-Holland

Noord-Hollandse vlag kopen

Noord-Holland is een grote provincie in het noordwesten van Nederland en de vlag bestaat uit drie banen, met de gele, rode en blauwe kleur. De drie kleuren van de vlag zijn afgeleid van het wapen van Noord-Holland. Op 22 oktober 1958 werd de vlag aangenomen in zijn huidige vorm. Kom je uit Noord-Holland, dan mag de Noord-Hollandse vlag in jou huishouden niet ontbreken.

Welke afweging moet ik maken bij het kopen van een Noord-Hollandse vlag?

Bij het kopen van de Noord-Hollandse vlag moet je rekening houden met het soort vlag dat je kunt kopen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken om een Noord-Hollandse vlag te kopen voor aan de vlaggenmast. Maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden zoals: Tafelvlaggen, vlaggenlijnen, autovlaggen en natuurlijk zwaaivlaggetjes. Als u een Noord-Hollands evlag koopt dan is het materiaal natuurlijk ook erg belangrijk. Tegenwoordig worden Nederlandse vlaggen vaak gemaakt van Spunpoly, omdat dit zeer robuust materiaal is. Vroeger werden vlaggen vooral van katoen gemaakt echter was de levensduur van dit materiaal een stuk korter.

Noord-Hollandse vlag kopen bij Vlaggenclub

Koop uw Noord-Hollandse vlag online bij Vlaggenclub! Bij Vlaggenclub vindt u de vlag van Noord-Holland tegen lage prijzen, uiteraard zijn de vlaggen van hoge kwaliteit. Wilt u beschikken over een Noord-Hollandse vlag die bij Vlaggenclub vandaan komt, dan bent u hier aan het goede adres. U kunt gemakkelijk en veilig een vlag van Nederland kopen via de webshop. Vlaggenclub is de grootste webwinkel in Nederland voor al uw Nederlandse vlaggen en vlaggenstokken.

Symbolische betekenis van de Noord-Hollandse vlag

De kleuren van de Noord-Hollandse vlag komen voort uit het wapen van Noord-Holland, dat weer een combinatie is van het oude wapen van Holland en het wapen van West-Friesland.[1] Geel (goud) en rood zijn de Hollandse kleuren en zijn daarom ook te vinden in de vlag van Zuid-Holland. Geel en blauw zijn de West-Friese kleuren en vormen ook de vlag van West-Friesland. Aangezien geel in zowel het wapen van Holland als dat van West-Friesland voorkomt, is die kleur op de vlag bovenaan geplaatst. .

Noord-Hollandse vlag kopen bij de vlaggen specialist: Vlaggenclub.nl

Bij Vlaggenclub.nl vind u de Noord-Hollandse vlag die u zoekt tegen een zeer voordelige prijs. Tevens is de kwaliteit van de vlaggen van een absoluut hoog niveau. De Noord-Hollandse vlag is verkrijgbaar in diverse formaten. Bij vlaggenclub kunt u voordelig alle formaten Noord-Hollandse vlaggen en wimpels lopen. Wij leveren snel en uit voorraad. Mocht uw formaat vlag of wimpel van er niet bij staan mail dan naar mail@vlaggenclub.nl voor een prijsopgave. Alle formaten zijn mogelijk. En altijd gratis advies.

Vlaggen en wimpels van de provincie Noord-Holland in diverse maten.

Alle Noord Hollandse vlaggen voordelig kopen bij Vlaggenclub Mocht uw formaat er niet bij staan mail dan naar mail@vlaggenclub.nl voor een prijsopgave. Alle formaten zijn mogelijk. Tevens leveren wij alle soorten feestversiering in de kleuren van de Noordhollandse vlag geel rood en blauw. Uiteraard leveren wij ook vlaggen van alle Noord-Hollandse steden.

22 artikel(en)

22 artikel(en)